Tényleg csak Magyarországon szokás, hogy a nőknek minden nap főznie kell a családnak?
Figyelt kérdés
Amerikai ismerős mondta csak hétvégén főznek. Közbenső napokon rendel vagy hideget eszik a család. Hát így azért könnyebb sokkal a női lét.2023. júl. 15. 16:39
11/40 anonim válasza:
Nem tudok ilyen szokásról. Párom este 7-re ér haza munkából. Utána még álljon neki főzni? Nyilván nem!
12/40 anonim válasza:
Oké, de nekik jó menzáik vannak az iskolákban, munkahelyen, illetve nyugodtan mehetnek meleget enni szünetben. Itthon meg...
13/40 anonim válasza:
Én itthonról dolgozom, simán megfőzök minden nap. Pont hétvégente nem főzök mert akkor itthon van a család és nem veszem el a közös időt a főzés miatt.
14/40 anonim válasza:
Mi két-három napra főzünk, néha meg rendelünk, csak ott szokás, ahol a nő nem dolgozik, és van ideje rá.
15/40 anonim válasza:
Én sem főzök minden nap. Általában heti 2x főzök és azt esszük. De ha nincs kedvem, vagy bármi miatt mégsem főzök, akkor rendelünk, vagy főz a férjem. Nálunk a nő nem rabszolga és lehet ugyanazt 2-3 napig is enni.
16/40 anonim válasza:
#14 azért ez nem teljesen igaz hogy az a nő főz mindennap aki nem dolgozik.én dolgozom napi 8 órában és főzök minden este.
18/40 anonim válasza:
17, nekem is van családom, munkám is, minden nap főzök.
19/40 anonim válasza:
Jó neked hogy ennyi pénzetek van. Én sem tudok a családnak főzni napi 12 óra meló után mindennap.
20/40 anonim válasza:
De van családom 17es 16os kommentelő vagyok. Hát nem pénz kérdése hanem idő.Ha van egy férjed aki besegít megoldható a főzés gyereknevelés és a munka is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!