Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen házasság ez? Ahol a nő...

Milyen házasság ez? Ahol a nő kijelenti, hogy csak a gyerek miatt van a férjével, a férj pedig csalja? Mi lehet ebből? Van értelme újra átbeszélni a dolgokat, immáron sokadszorra? Változhat ez pozitív irányba?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
12:48: minek kell a kis felrejaras, ha otthon szeretkeznek? Kicsit sem onzo dolog igy elni. Szep peldat mutatnak a gyerekeknek. Nem kell azt hinni, hogy semmit sem vesznek eszre.
2010. okt. 13. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen házasság ez? Érdekházasság. Röviden ennyi.
2010. okt. 13. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

hát nem tudom, de minden házasság más és más! Van amelyik így és van amelyik úgy működik!!!

Nekem 3 hónapos a kisfiam, kitölti az életem! Apával is nagyon jó a kapcsolatunk, de MÁS mint a baba előtt!

Sokkal kevesebb a szerelmeskedés, de a család összetartás nagyobb lett, jobban egyet is értünk és még nem is veszekedtünk mióta megszültem! Nagyon jól megvagyunk hármasban!

DE! Van hogy eljár esténkét, heti kétszer átlagba, azt mondja haverokhoz isznak 1-1 pohár sört! Hogy igaz-e, nem tudom, de nem is érdekel! A kapcsolatunk működik!

Lehet pár év és közlöm vele ne menjen el, legyen többet velünk! vagy változik, vagy költözik!

de a lényeg ameddig mind a 2, 3, 4 félnek jó, addig nincs miről beszélni, akkor van a baj ha az egyik félnek nem stimmel valami!!! a kérdésedből pedig nem derül ki hogy nem tettszik a helyzet a feleknek...

Nem kell támadni attól mert van akinek más a boldogság....

2010. okt. 13. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyám kijelentette, hogy csak azért ment apámhoz, hogy gyereke legyen...

Megszülettem én. Apám nem szeretett igazán, mert "ösztönlény", azaz szex meg az erőszak. Szerencsére engem "csak" vert egy ideig. Ma már inkább fél tőlem mindkettő, pedig azon kívül, hogy párszor felemeltem a hangom nem csináltam mást. Gondolom apám magából kiindulva (aki megverte a saját apját) fél, hogy a történelem ismétli önmagát.

Azt már le se írom, hogy ezek szexuálisan kivel mit csinálnak. Legyen annyi elég, hogy egy harmadik fél eddig mindig fontosabb volt nálam.

Nem vagyok se drogos, se alkoholista 23 éves fejjel, de nem mondom, hogy nem fáj az, hogy úgy nincsenek szüleim, hogy közben velük élek.

2010. okt. 13. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Egy teljes család a gyereknek. Ha felnő és elköltözik, válás.
2010. okt. 13. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Előző ezerszer inkább csonka család közlekedő edények nélkül,mint teljes látszatcsalád közlekedő edényekkel.
2010. okt. 13. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tombolnak, ellehetnek egymás mellett.
2010. okt. 13. 20:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos sok a veszekedés is, a gyerek előtt is. Ha eddig nem tudtak változtatni, majd most? Nem hiszem. Szerintem félelem kilépni a megszokottból... Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!