Hogyan beszéljük meg a párom exével és a gyerekeikkel (9 és 11 évesek), hogy idén biztos, de lehet még akár pár évig is kimarad a nyaralás és úgy összeségében minden extra és csak az ingyenes programok jöhetnek szóba?
Volt ilyen párom, két fiúval, 7 és 9 évesek voltak. Hasonló hisztis reagálással mindenre, de tényleg mindenre. Fél év után kivágtam őket az életemből, nekem erre nincs szükségem. Ha jót akarsz magadnak, te is ezt teszed.
Amúgy meg a párod exének nem kell semmit megmagyarázzatok, hogy miért nincs nyaralás, semmi köze hozzá. Max a gyerekeknek. A pénztárcádban meg ne turkáljanak, ahhoz sincs közük.
"Meg sem voltak hajlandóak kóstolni, el kellett őket vinnie a páromnak fagyizni. "
Hat én inkább a hajukra kentem volna és baxtam volna fagyizni vinni őket.
Ezzel a manipulációval a gyerek azt tanulta meg, hogy uralkodhat, mert ha azonnal nem lesz amit akar, jön a hiszti meg a toporzékolás és akkor majd biztosan teljesül az óhajtása.
Az ilyen gyerekek esetében egyenes út vezet oda, hogy "a legdrágább ájfón kell", meg ruhákból, cipőkből is, mert bizonyos emberekhez akar tartozni, nem akar kilógni és jajj mekkora lelkii fájdalom ha ki kell lógnia...
A nyaralás helyetti alternatív programok mint például ilyen-olyan tanösvény, cseppkőbarlang stb meglátogatása lehet azért fulladnak kudarcba, mert a természetet nem tudja értékelni, teljesen más kapcsolata van a világgal.
Mégis mi vonz egy olyan hrében, aki a saját gyerekeinek is képtelen nemet mondani, helyette tűri, hogy azok a kis görcsök ugráltassák?
Én kivágnám a pasit kölyköstül, és ennyi a téma, másrészről pedig biztosan nem élnék olyan emberrel együtt, aki miatt nyomorgok.
Az Ő anyja, oldja meg másodállásban, de ne az én kontómra menjen a dolog, hogy hó végén kajára alig marad.
Kidobnám a csába és élnék egyedül, de nyugiban, viszonylagos jóllétben.
""Meg sem voltak hajlandóak kóstolni, el kellett őket vinnie a páromnak fagyizni. "
Nem kellett, csak egy csicska a párod akit ugráltatnak a gyerekek. 30 éves nő vagyok, egyszer mondták volna az otthoni fagyira hogy szar, még azt is elveszem előlük, amit kínáltam,aztán mehet a hiszti. Nemhogy elvinni fagyizni :D hülyék vagytok? Vagy ilyen életképtelen papucs a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!