Mi van akkor ha olyan férfival vagyok együtt, akivel nem lehet haladni az életben?
Közös az ingatlan?
Beszélgetés nélkül nem megy. Adj neki év végéig határidőt, ha nem tudja akkor sem, mit akar, szakíts vele. Csak az idődet rabolja. Nem közösek a célok, ez esetben nincs miről tovább beszélni. Ő elvan a posványban.
6 Mi az hogy nem létező gyerek és létező párja? A gyerek létezni fog, a párja sem létezik addig számára míg pl dolgozik, de haza fog jönni, és akkor ott lesz, a gyerek meg meg fog születni és akkor ott lesz.
Ezen kívül a párja otthagyhatja, máris nem létezik, a gyerek meg jó esetben létezik egy darabig mindenképp.
Van, akinek nem esik jól, ha spermadonort vagy petesejtet látnak benne, ami érthető.
23 Most mondjuk nem értem hogy aki szereti a gyerekeket azt miért kell így kategorizálni. Ilyen alapon a másik meg csak egy darab húst keres magának.
De ha nem illenek össze akkor nem kell rögtön bunkózni a másikkal és mindenféle hülye manipulációkkal rossz színben feltüntetni egy teljesen egészséges normális dolgot.
"Nem lehet vele haladni"
Nekem ez baromi rideg.
Mintha valami tárgy lennék.
És ki mondta, hogy törődjön bele?
12 éve él vele.
Felmerül a kérdés milyen szülő lenne, ha ennyire hezitálós.
Semmi határozottság, várt a sült galambra.
Zsák a foltját megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!