Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha olyan férfival...

Mi van akkor ha olyan férfival vagyok együtt, akivel nem lehet haladni az életben?

Figyelt kérdés
A párommal 12 éve vagyunk együtt. Még a kezemet sem kérte meg(a kapcsolatunk, elején beszélgettünk erről, de akkor én mondtam hogy még nem akarok férjhez menni, persze ez azóta változott) gyermekünk sincs. Igazából, dolgozunk és azzal telik minden napunk. Sajnos, amikor van időnk sem beszéljük át a dolgokat, ha igen akkor még nem változik semmi. Folyamatosan, minden ismerősünk közben osszehazasodott, gyermekeik lettek, szép hazaiak. Mi meg vagyunk... Nem haladunk az életben a kapcsolatunkban.. Engem, ez már nagyon zavar. Ő egyszer azt mondja kell neki gyerek, egyszer hogy nem. Most már azt mondja minek osszehazasodni stb... Szóval, szeretem, de én nem ilyen életet szeretem volna, hogy sehova nem haladok egy kapcsolatban ennyi idő után. Szerintetek mit kellene tennem?
2023. jún. 13. 21:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

Közös az ingatlan?

Beszélgetés nélkül nem megy. Adj neki év végéig határidőt, ha nem tudja akkor sem, mit akar, szakíts vele. Csak az idődet rabolja. Nem közösek a célok, ez esetben nincs miről tovább beszélni. Ő elvan a posványban.

2023. jún. 14. 16:55
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

6 Mi az hogy nem létező gyerek és létező párja? A gyerek létezni fog, a párja sem létezik addig számára míg pl dolgozik, de haza fog jönni, és akkor ott lesz, a gyerek meg meg fog születni és akkor ott lesz.

Ezen kívül a párja otthagyhatja, máris nem létezik, a gyerek meg jó esetben létezik egy darabig mindenképp.

2023. jún. 15. 12:09
 23/29 anonim ***** válasza:
50%

Van, akinek nem esik jól, ha spermadonort vagy petesejtet látnak benne, ami érthető.

2023. jún. 15. 15:48
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
Azért itt álljunk már meg. 12 év párkapcsolatról beszélünk, ahol a pasika nem merte nyíltan megmondani, hogy a kérdező ne számítson arra, hogy ők valaha is egy család lesznek. Tulajdonképpen lopta az idejét, nem mondta meg konkrétan, hogy se házasság, se gyerek. Arra azért jó volt a csaj gondolom, hogy anyuci helyett főzzön, mosson stb. Mellesleg igen, aki szeretne gyereket annak fontos a "nem létező" gyerek, talán fontosabb is, hogy legyen neki, mint egy hazudós pasi. Továbbra is azt mondom kérdező, hagyd ott ezt az alakot és keress olyat, aki illik hozzád, megadja azt amire vágysz. Ha valaki gyermekmentes az igenis vállalja fel egy kapcsolatban,ne beszéljen mellé, mert valakit becsapni azzal, hogy lesz gyerekünk pont annyira undorító, mint behazudni azt, hogy védekezem, majd ráerőltetni valakire a gyereket. Bár az utóbbi le tud lépni, a gyakorlat ezt mutatja.
2023. jún. 15. 16:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

23 Most mondjuk nem értem hogy aki szereti a gyerekeket azt miért kell így kategorizálni. Ilyen alapon a másik meg csak egy darab húst keres magának.

De ha nem illenek össze akkor nem kell rögtön bunkózni a másikkal és mindenféle hülye manipulációkkal rossz színben feltüntetni egy teljesen egészséges normális dolgot.

2023. jún. 15. 17:54
 26/29 anonim ***** válasza:
60%

"Nem lehet vele haladni"

Nekem ez baromi rideg.

Mintha valami tárgy lennék.

2023. jún. 15. 18:17
 27/29 anonim ***** válasza:
76%
Miért baj, hogy valaki haladni szeretne az életben, és látja, hogy a másikkal nem egyféle tartanak? Ha a kérdező vágyik ezekre, a párja meg nem vevő rá, akkor igenis úgy van, hogy nem lehet vele haladni, és akkor az a kérdezőnek nem jó. Nem elvárharó, hogy belenyugodjon, hogy elmegy fölötte a saját élete anélkül, hogy beteljesítené a vágyait. Senkinek sem kell egy olyan boldogtalan élet. Ha ennek a másik gátat szab, akkor viszont látásra.
2023. jún. 15. 18:23
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

És ki mondta, hogy törődjön bele?

12 éve él vele.

Felmerül a kérdés milyen szülő lenne, ha ennyire hezitálós.

Semmi határozottság, várt a sült galambra.

Zsák a foltját megtalálja.

2023. jún. 15. 19:38
 29/29 anonim ***** válasza:
34%
Hű, utolsó... Nevetséges
2023. jún. 15. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!