Mi van akkor ha olyan férfival vagyok együtt, akivel nem lehet haladni az életben?
12 évig jó volt, akkor mi változott?
Elárulom, gyerekkel se lesz másabb, annyi, hogy munka mellett még a gyerekkel is foglalkozni kell.
Még ennyi idő se fog jutni egymásra, mint most.
Aki bizonytalan a gyerek témában, azzal nem vállalunk gyereket.
Aki ezt mondja általában nem akar gyereket, csak nem akar elveszíteni.
Neked kell dönteni, hogy kell-e gyerek.
Ez függ a korodtól is, mert ha új pasi lesz az apja, évek mire oda kerül a téma.
Ő nem akar elvenni, ennyi a nagy helyzet, csak nincs annyi benne, hgoy nyíltan megmondja.
Nem nagy cucc - az meg kit érdekel, hogy ki megy férjhez, meg ki szül? Szállj már ki mások életéből, bakter!
Egyébként gyerek mellett még ennyi időtök sem lesz egymásra, csak ezt mindenki elfelejti.
Jaj de cuki, csak épp anyunak meg apunak szrni nincs ideje kb, főleg, hogyha hasfájós, üvölt, nem marad meg senki másnál. Kikapcsolódás közös programok ebben az esetben nem játszanak.
Nekem is kezdett szarul esni egy idő után, hogy a környezetemben házasodnak, lakást vesznek, gyerekek születnek. Nem azért, mert nekik van, hanem azért, mert én is vágytam rá. Megbeszéltük az elején, hogy igen, persze, szeretnénk MAJD mi is. Konkrét időpont nem volt. Még votlak előtte dolgok, amiket szerettünk volna. Aztán mondtam neki, hogy én már ezekre vágyom. És ez is lett. Ő ilyen típus, kérnem kellett. Nem azért, mert ő nem szerette volna, hanem mert neki annyira nem volt fontos. Az én boldogságom viszont igen. 5 éve házasok vagyunk, most újítjuk az otthonunkat, tervezzük a második gyereket. Abszolút kiveszi a részét mindenből. Van ilyen is.
Lehet, hogy most sem lenne, ha nem mondom neki. Egy próbát talán megér neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!