Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha olyan férfival...

Mi van akkor ha olyan férfival vagyok együtt, akivel nem lehet haladni az életben?

Figyelt kérdés
A párommal 12 éve vagyunk együtt. Még a kezemet sem kérte meg(a kapcsolatunk, elején beszélgettünk erről, de akkor én mondtam hogy még nem akarok férjhez menni, persze ez azóta változott) gyermekünk sincs. Igazából, dolgozunk és azzal telik minden napunk. Sajnos, amikor van időnk sem beszéljük át a dolgokat, ha igen akkor még nem változik semmi. Folyamatosan, minden ismerősünk közben osszehazasodott, gyermekeik lettek, szép hazaiak. Mi meg vagyunk... Nem haladunk az életben a kapcsolatunkban.. Engem, ez már nagyon zavar. Ő egyszer azt mondja kell neki gyerek, egyszer hogy nem. Most már azt mondja minek osszehazasodni stb... Szóval, szeretem, de én nem ilyen életet szeretem volna, hogy sehova nem haladok egy kapcsolatban ennyi idő után. Szerintetek mit kellene tennem?
2023. jún. 13. 21:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, hány évesek vagytok, hogy eddig húztátok? Mert az első tiniszerelmek tudnak így elhúzódni fiatalon.
2023. jún. 13. 23:46
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
A 3. Egyetértek minden tekintetben,Tapasztalat!!
2023. jún. 13. 23:54
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

12 évig jó volt, akkor mi változott?

Elárulom, gyerekkel se lesz másabb, annyi, hogy munka mellett még a gyerekkel is foglalkozni kell.

Még ennyi idő se fog jutni egymásra, mint most.

Aki bizonytalan a gyerek témában, azzal nem vállalunk gyereket.

Aki ezt mondja általában nem akar gyereket, csak nem akar elveszíteni.

Neked kell dönteni, hogy kell-e gyerek.

Ez függ a korodtól is, mert ha új pasi lesz az apja, évek mire oda kerül a téma.

2023. jún. 14. 00:12
 14/29 anonim ***** válasza:
36%
Ideje másik kapcsolatot ekresni.
2023. jún. 14. 02:00
 15/29 NTBS ***** válasza:
77%
Egy utolsó esélyt adj neki. Ha te többet akarsz, de ő nem akar változtatni, akkor engedd el.
2023. jún. 14. 07:05
 16/29 anonim ***** válasza:
30%

Ő nem akar elvenni, ennyi a nagy helyzet, csak nincs annyi benne, hgoy nyíltan megmondja.

Nem nagy cucc - az meg kit érdekel, hogy ki megy férjhez, meg ki szül? Szállj már ki mások életéből, bakter!

2023. jún. 14. 07:28
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként gyerek mellett még ennyi időtök sem lesz egymásra, csak ezt mindenki elfelejti.

Jaj de cuki, csak épp anyunak meg apunak szrni nincs ideje kb, főleg, hogyha hasfájós, üvölt, nem marad meg senki másnál. Kikapcsolódás közös programok ebben az esetben nem játszanak.

2023. jún. 14. 07:30
 18/29 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is kezdett szarul esni egy idő után, hogy a környezetemben házasodnak, lakást vesznek, gyerekek születnek. Nem azért, mert nekik van, hanem azért, mert én is vágytam rá. Megbeszéltük az elején, hogy igen, persze, szeretnénk MAJD mi is. Konkrét időpont nem volt. Még votlak előtte dolgok, amiket szerettünk volna. Aztán mondtam neki, hogy én már ezekre vágyom. És ez is lett. Ő ilyen típus, kérnem kellett. Nem azért, mert ő nem szerette volna, hanem mert neki annyira nem volt fontos. Az én boldogságom viszont igen. 5 éve házasok vagyunk, most újítjuk az otthonunkat, tervezzük a második gyereket. Abszolút kiveszi a részét mindenből. Van ilyen is.

Lehet, hogy most sem lenne, ha nem mondom neki. Egy próbát talán megér neked is.

2023. jún. 14. 09:26
 19/29 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, de egyszer ez a válasza, egyszer az.És sajnos ez mind csak elmélet, de gyakorlatban nem lehet látni semmit rajta, hogy akarja. Utánna, mindig csak azt veszem észre hogy megint eltelt egy csomó idő a semmivel.
2023. jún. 14. 09:36
 20/29 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, akkor dobd ki a pitsába, így is többet csesztél el rá, mint kellett volna. Komolyan, mi tart emellett a csávó mellett?
2023. jún. 14. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!