Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy a...

Mennyi az esélye, hogy a gyerekek elfogadják, megszeretik azt a nőt, akiért az apukájuk elköltözött otthonról? Ha elméletileg az anya nem fűtögeti a gyerekeket.

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 11:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%

"belerib anckodik egy családba. "

Hiába próblkozna, ha olyan lenne apuka, hogy nem hat rá a rbanckodás. Léteznek olyan FÉRFIAK , akik előtt akár meztelenül is táncolhat a kolléganő/szomszédasszony/stb., nem éri el az ingerküszöbét.

Bocs, de a gyereknek nem az új nőt kell(ene) utálni, végülis nem az új nő hagyta ott őt, hanem az apja.

2023. máj. 29. 18:00
 32/34 anonim ***** válasza:
63%
Ja és ha nem hat az illetőre, akkor teljesen etikus, normális dolog csinálni egy házas emberrel szemben. Ha meg hat, akkor kizárólag a másik fél a hibás, én nem, mert tettem magam neki, hát nekem jogom van szétbszni egy családot, nem én tehetek róla, ha apuci gerjed rám, hiába adtam alá a lovat. Értem. Pontosan erről beszéltem. Az új nőcske csak szegény kis áldozat, csakis apu a hunyó.
2023. máj. 29. 18:34
 33/34 anonim ***** válasza:
38%

Apuka nője mit tehet erről?

Apuka ment félre, mert már szar volt a házasság, vagy valami újat akart, ilyen egyszerű.

2023. máj. 30. 08:05
 34/34 anonim ***** válasza:
94%
Nem látok rá sok esélyt. Egyébként meg azt gondolom, hogy az egyetlen, amit a feleség nem tud megadni a férjnek az az újdonság varázsa. Ezért ítélik el sokan, mert ez így egy nem fair játék. Vagy a személyes példám, a férjem haverjának a felesége akkor próbálkozott be a férjemnél, amikor terhes voltam. Azt hitte, könnyű dolga lesz a puffadó asszony mellől ágyba vinni. A szeretők nagyobb része egyszerűen gerinctelen.
2023. máj. 30. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!