Mit szóltok a családomhoz?
Apám minden apróságért azonnal kiabál (pl. ha nincs pontban 6 órakor vacsora az asztalon, vagy véletlenül kiborul egy pohár víz), szóval meglehetősen hirtelen haragú. Anyám meg pont az ellenkezője, ezért soha nem bírja őt lecsitítani. Tök csórók vagyunk, szerintem egy gazdagabb családban nincs ennyi vitatkozás, ordítozás vagy legalábbis nem ilyen jelentéktelen dolgok miatt. Amióta élek azóta ez megy. Másnak is ilyen a családja?
14/f

Majdnem ugyanez a helyzet!:SElég szomorú,remélem megváltoznak szüleid idővel,én is kezdek besokalni lassan.
De fel a fejjel!:-)

nem lehettek olyan csórók, ha még internetetek is van:)
de amúgy meg esik az ilyen.

Van ennél rosszabb is,elhiheted.
Az én szüleim alkoholisták,ittak,hánytak,ütöttek,hánytak,ittak......
Volt olyan,hogy napokig nem tudtunk enni,ezért az öcsémmel cipősdobozban gyűjtöttük a szilvát+a szőlöt,hogy ne dögöljünk meg.Volt olyan,hogy arra ébredtem fel,hogy anyám üt ver,mert csak,vagy apám petróleummal burított le,és bezárt a lakásba,mikor ment a sütő!Apám hajléktalan lett,anyám feleségül ment egy börtöntöltelék palihoz.
Szóval örülj,hogy van kaja az asztalon,és anyád meg olyan,mint egy kezesbárány,és annak is,hogy együtt a család.
Hiszen,ha minden nap este hatkor leültök enni,EGYÜTT,akkor az már eleve áldás.
Lehet,hogy ciki lesz neked,amit most írok,de te is abba a korban vagy ám,amikor ingerlékenyebb vagy,nyűgösebb,semmi sem jó,sza/r az élet......
Szóval,szerintem ilyenkor vonulj be a szobádba,tombold ki magad,gondolj arra,hogy milyen jó is a családod,és menny vissza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!