Anyukám szülinapi mizériájával van a gond. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Egy hete mondtam hogy a barátnőm az anyukájának olyan szép tortát csináltatott!Ő erre ó minek az neki nem kéne.De az szerintem itt a gond hogy ő nem akarja hogy ráköltsenek vagyis én.Nekem mindig mondta semmit ne vegyek.De apukámra vagy a bátyámra haragszik ha elfelejtkezik.
Na és mondta anya hogy beszéljem rá aput hogy egy háztartási létrát szeretne a szülinapjára :O
Hát persze oké ha szeretne kapjon egy létrát meg mondjuk egy csokorvirágot.
De tőlem???Mit vehetnék neki?
Én tortát szeretnék csináltatni, hisz még csak egyszer kapott az életében.
Meg esetleg feltölteném a telefonját vagy vennék neki valami likőrt +valami csekélységet.Nem tudom szerintetek???
18/L
2010. okt. 10. 11:14
1/6 anonim válasza:
Csináltass tortát, és a telefonfeltöltés jó ötlet!:) Azt mondja nem akarja,hogy költs rá,de hidd el nagyon fog örülni a figyelmességednek:)
2010. okt. 10. 11:17
2/6 anonim válasza:
Biztos hogy szereti az alkoholt?
Biztos hogy nem azért nem kér tortát, mert 120kg-os és szeretne fogyni?
Szerintem meg egyszerűen állj oda elé és kérdezd meg hogy ha már tortát nem szeretne kapni, akkor mi más a szíve vágya.... szerintem egyszerűbb, nem lesz belőle mizéria
2010. okt. 10. 11:20
3/6 anonim válasza:
Ha nem akarja, hogy költs ra, keszits te neki egy szülinapi tortat. Asajat kezzel keszitett ajandek mindig sokkal kedvesebb, hiszen akkor nemcsak kivalasztod, de te magad faradozol erte, hogy örömets szerezhess. Mindegy hogyan nez ki a torta, a lenyeg, hogy finom. Anyukam tortai is mindig olyanok mint a csokito. Ronda de finom:-) Ennek biztosan örülne szerintem.
2010. okt. 10. 11:22
4/6 anonim válasza:
Én is a saját készítésű tortára szavazok - valami egyszerűt nézz a neten - így nem érzi kellemetlenül magát, mert alig költesz rá, viszont hatalmas lesz a meglepi :)
2010. okt. 10. 11:23
5/6 A kérdező kommentje:
jaj ezzel is csak a gond annyi hogy vasárnapi napra fog esni és ő itthon tesz vesz mindennap de akkor különösen.Sajnos máshol nem lehet.Rokonaim távol vannak, barátnőm meg szintén másik városban lakik.:s
2010. okt. 10. 11:29
6/6 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, h. vasárnap otthon van. Nagyon egyszerű: rendezzétek másik napon, mondjuk előbb, szombaton, vagy pénteken. úgy még nagyobb a meglepetés, én nagyon örülnék neki az biztos. Amelyik nap a szülinapja van, nyilván számít vmire...de előbb biztos nem:) Ha mégsem tudod megoldani otthon, akk sem gond, h. a bnőd másik városban lakik, lehet szállítani azt a tortát, írószerben lehet kapni tortatartódobozt, erre találták ki. sok sikert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!