Hazugság egyenlő a bizalmatlansággal?
Nem feltétlenül, attól függ mit hazudott és mennyire veszitetted el a bizalmadat anyukád felé? Kitudnád bővebben fejteni hogy tudjak segíteni, akár priviben?
28L
Felnőtt vagy, ezeket el kell engedned, és a saját életedre koncentrálni.
Ha nem megy egyedül, keress pszichológust.
Nálunk kb ugyanezek voltak kibeszéléssel és állandó elvárásokkal meg persze hibáztatással spékelve - király volt.
Miután végre elköltöztem 22 éves korom után elmentem szakemberhez, mert bizalom- és önbizalomhiányos voltam (nem csoda), aki segített tisztába rakni a dolgokat.
Melós volt elengedni a sok múltbéli szrságot, meg elfogadni, hogy ők ilyenek, nem változnak, ne is akarjam, hanem éljem az életemet anélkül, hogy különösebben foglalkozok velük.
Viszont mióta megértettem, nem engedem, hogy lehúzzanak vagy beszóljanak, csak mert szerintük "nem jól" élem az életem = nem úgy, ahogyan elképzelték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!