Kimenjek Nemetorszagba en is? Itthon jo munkqm van ,mig a parom uj eletet akar kezdeni.
30 eves par vagyunk. A paromnak eddig jomeno uzlete volt, evekig nagyon jo elt. Viszont az elmult ket evben ez romlott es most augusztusba bezarja az uzletet es Nemetorszagba akar menni dolgozni. Nemet nyelvtudasa szinte semmi, es nagyon regen volt beosztott is. Elkepzelese szerint majd egy gyarba jo lesz dolgozni, a lenyeg h a lakohelyetol tavol legyen.
En mindenkozben egy jo karriert epitettem, tanultam munka mellett es mivel soha nem voltunk kozos kasszan en voltam mindig a szegenyebb kettonk kozul. Tavaly kaptam egy allasajanlatot nemetbol, akkor a parom nem akart kikoltozni. Most 1 evvel kesobb en rengeteg munkaval de elertem azt h magyatba 500 ezer Ft a netto fizetesem (apolo vagyok). Emellett jelentkeztem egyetemre is.... nagyon szeretem a parom es o is szeret engem , de en most nem erzem azt h ki akarok koltozni. Talan tenyleg jobb lenne ... de mindent elorol kezdeni ugy h annyit de annyit dolgoztam itthon... a szakmamba is mindent a legelejetol kezd3nj ,addig mig nem lesz meg a nyelvvizsgam....
Nem tudom mit tegyek... nem kenyszerithetem a parom h itthon maradjon... de tavkapcsolatot sem szeretnenk ezt mar megbeszeltuk kozosen. Viszont azt sem nezhetem vegig h tonkremenjen anyagilag....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!