Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már olyan sokan megbántottak,...

Már olyan sokan megbántottak, megaláztak, barátok cserben hagytak. Stb sorolhatnám Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Legyek olyan szemét és kiállhatatlan? Érzéketlen legyek? Én is ártsak nekik? Köszönöm a válaszokat 17L
2010. okt. 9. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Az alantas bosszúállástól nem éreznéd többnek magadat, sőt, lemennél a szintjükre vele.

Az érzéketlenség nem annyira rossz irány.

Én (már 38 évemmel) is sokszor éreztem így fiatal koromban.

A személyiségfejlődésünk egyik legfőbb feladata megtalálni a helyünket és helyes viselkedéssel kivédeni a szemétkedéseket.

Én azt ajánlom, hogy határolódj el minden olyan embertől, aki a kérdésed szereplője. Nagyon válogasd meg, kivel állsz szóba egyáltalán. Lehetsz kicsit rejtélyes, zárkózott is. Nem véletlen mondják, hogy a csukott és üres szekrény is izgalmasabb, mint a teli, de nyitott.

2010. okt. 9. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne válj rideg emberré!17 vagy milyen leszel 40 évesen?

Maradj aki vagy!Fogsz találkozni még sok jó és rossz akaróval.A tapasztalataid majd segítenek vigyázva válogatni barátaidat!

2010. okt. 9. 08:03
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Igazából annyira nincs semmi örömöm az életben, hogy én is azon gondolkozom, hogy inkább tudatosan belefásulok az egészbe, és akkor már nem fog fájni... csak ebben meg az a rossz, hogy hagyom magamat olyanná válni, amilyen meg nem akarok lenni...
2010. okt. 9. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
És 17/L (előző vagyok)
2010. okt. 9. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem sértődöm meg azokra, akik lepontoztak, de kíváncsi lennék arra, hogy miben volt haszontalan a bejegyzésem?
2010. okt. 9. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj továbbra is kedves, csak elővigyázatosabb. Ha mégis baj ér nyugtasd magad azzal, hogy te mindent megtettél... valamint azzal, hogy "ki mit vet úgy arat".

Hosszútávon neked lesznek igaz barátaid... bár ezek lassabban érnek és kevesebben vannak... nekik pedig csak képmutató kapcsolataik.

Engem is sokan megbántottak... én azt a taktikát alkalmaztam, hogy bármit is tettek velem, kedves maradtam. Ez olyan visszavágás volt nekik, amit sehogysem tudtak értelmezni. Értetlenül álltak, aztán bocsánatot kérve elkullogtak.

2010. okt. 9. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:

az érzékeny embereknek mindig nehezebb a sorsuk, de nekik még van esélyük a boldogságra. HA sokan megbántottak vegyél egy mély levegőt, és kezd újra. Majd újra és újra. egy idő után találsz valakit aki mindent megtenne érte hogy nebántson meg. Ő is megfog, de az már nem ugyanaz.

egy vlamire vigyázz.... ne húzd rá a csalódásaidat az új ismerőseidre! nem ők b*sztak ki veled, és egyáltalán nem biztos hogy elkövetik ugyanazokat a hibákat. Add meg továbbra is midnenkinek a kezdő bizalmat, és ne állj úgy az emberekhez mintha mind a te károdra vágyna...

...legalábbis remélem...

2010. okt. 9. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, csak kicsit hamarabb... 15 éves koromra teljesen bezárkoztam mindenki előtt...Még a szüleim előtt is. 1 ember volt aki ismert normálisan, egy netes barátnőm...Aztán megismertem a barátomat, aki szépen fokozatosan kinyitott, főleg maga, de a világ felé is. Most 16 éves vagyok, még mindig nem teljesen nyílt, de már nem vagyok annyira bezárkozva... Most megint boldog vagyok, ami akkor nem voltam...Annak is tudok örülni, hogy süt a nap, ha az eső esik akkor annak...És nem érdekel az emberek véleménye. Én boldog vagyok, és kész. Ne zárkozz be, és ne is árts nekik. Inkább érzéketlen legyél, de az se minden ember felé. A világ szép. :)
2010. okt. 9. 09:46
 9/11 Jules10 válasza:
100%
Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Ez egy nagyon jó tanács, érdemes megfogadni. Az, hogy ezeket meg tudják tenni veled, az részben a te hibád is, mert nem vagy képes megszabni a határaidat, hogy eddig és ne tovább. Nem kell érzéketlennek lenni pusztán kiállni magadért.
2010. okt. 9. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól is függ mi miatt bántanak és aláznak meg, vagy te miért érzed így. Az se jó, ha midnenkivel túl kedves vagy, midnekivel barátkozni szeretnél. Van egy barátnőm, régebben ő is ilyen volt. Midnenkinek a kedvében akart járni, midnenkivel kedves volt, midnenkit nagyon szeretett és rátelepedett olyan emberekre, akik ezt nem viszonozták, aztán ő is megalázva érezte magát mikor ezek lerázták. Légy természetes és szeretni fognak az emebgerek. Ha nagyon egyedül érzed magad, szerezz be egy kiskutyát, felvidítja midnen egyes napodat, és új barátságokra is szert teszel a kutyás társaságokban.
2010. okt. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!