Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban bunkóság jéggel kérni...

Valóban bunkóság jéggel kérni a kávét, amikor vendégeskedünk több napon át a szüleinél?

Figyelt kérdés

Én lehetőség szerint jéggel iszom a kávét, sokkal jobban szeretem úgy, mint melegen. A párom is így issza itthon.

Most viszont napokon át a szüleinél voltunk. Amikor kávéval kínáltak, megkérdeztem, hogy van-e esetleg jég. A párom zavartan vihogott, hogy milyen extra igényeim vannak, és úgy tett, mintha ő soha nem inná azzal, sőt, feketén kérte, mert mindenki más is úgy itta (pedig ő UTÁLJA úgy, itthon soha nem issza feketén).

Nem volt akkor épp jég, de akkor betett egy adagot az anyukája, szóval később volt.

A párom alig várta, hogy kettesben legyünk, jól lecseszett, hogy lejáratom őt, meg miért kell folyton kényeskedő csodabogárnak lenni, már épp elég az, hogy gluténmentesen kell rám főzni, stb. És, hogy nem neveltek meg, nem tanították meg, hogy nem körülöttem forog a világ.

Annyira haragszom a szavai miatt, hogy a szakítást fontolgatom, de ugyanakkor szeretnék kérni független véleményeket, hogy nem mégis én vagyok-e a hülye.

2023. ápr. 15. 06:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk a párod egy büdös nagy bunkó, amiért hülye libának állít be anyuciék előtt, mert nem mert konfrontálódni velük.

Nekem nem az lenne a kérdés, mint neked most itt, hanem, hogy mikorra találok albérletet, ahová elköltözhetek.

Bocs, kérdező, de szerintem a párod viselkedése iszonyú gáz, kérdés: akarod- vállalod-e, hogy állandóan befeketetít mások előtt, csak mert gyáva kukac.

2023. ápr. 15. 08:55
 22/66 anonim ***** válasza:
97%

már épp elég az, hogy gluténmentesen kell rám főzni - EZ viszont AZONNALI szakítóok lenne nálam.

Cölis vagyok, és aki ezt a fejemhez vágja - valamit, amiről nem én tehetek, nem én kértem, és nekem is nehézséget okoz olykor - az t.karodjon el az életemből.

Ha a párom, akkor meg főleg. Tudod ki maradna együtt ekkora tuskóval.

2023. ápr. 15. 08:57
 23/66 anonim ***** válasza:
13%

A múltkor a nem locsoló pár volt terítéken, most ez.

A jeges kávéhoz hideg hosszú kávé és jég kell. Vagy forró eszpresszóba tesztek jeget?

2023. ápr. 15. 09:00
 24/66 anonim ***** válasza:
87%

Valószínű egy sékeneszpresszót szürcsölgető gluténmentes hercegkisasszony szerepét játszottad - húúú, 15-ös, tudod hányszor megkapom ezt a hozzád hasonló korlátolt, előítéletes brmoktól? :D

Számát nem tudom - szerencsére az ilyen tahókat abban a pillanatban kivágom az életemből, legyen az a párom, a családjából bárki, vagy akár a saját anyám, mert nincs szükségem ilyen emberekre, főleg, mivel nem heccből étkezem gm hanem mert nem akarok meghalni 40 évesen bélrákban - pl.

2023. ápr. 15. 09:02
 25/66 anonim ***** válasza:
97%
A párod viselekedett extrém bunkóként, de örüljél neki, hogy kimutatta a foga fehérjét: a betegségedet hobbi finnyáskodásnak tartja, a teljesen normális kérésedet meg nem is tudom, minek minősítsem. Durván megfeleléskényszeres a szülei irányába, és nekem ez nem férne bele, elvégre ha ilyen csip-csupp dologban is ennyire beléd áll, és így reagál, mi történne a nagyobb dolgokban, pl. lakás, esküvő, esetleg gyerek. Az ember nyilván köt kompromisszumokat a párkapcsolatában, ha arra van szükség és van benne logika, de anyóséknak becsicskulva tudod, ki akarna élni...Ez az egyik. A másik meg az, hogy hogy mer így beszélni veled. A harmadik meg az, ahogy a gluténmentes diétádról vélekedik...Mire lehet számítani egy olyan embertől, aki a másik egészségügyi problémáját így kezeli?!
2023. ápr. 15. 09:04
 26/66 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván durva elnyomó közegben nevelkedett. Csak annyit mondok 10 éve próbálom a férjem kihozni ebből, sikertelenül. Már ő maga is bevallotta hogy majd ha meghalnak a szülei azután lesz csak szabad.
2023. ápr. 15. 09:37
 27/66 anonim ***** válasza:
92%

Bunkóság jéggel kérni a kávét?? Extra igény?

w+t+f

Nem hallottak még a jegeskávéról? Nem arannyal kérted, hanem jéggel, ez is népszerű elkészítési módja a kávénak, ennyierővel ha cukor helyett édesítőt kérsz az is extra igény?

A párod mi a fenéről beszél?

Úgy írja mintha a jegeskávé valami kicseszett luxus lenne.

Ráadásul még kétszínű is, mert megjátssza magát.

2023. ápr. 15. 09:47
 28/66 Zowie ***** válasza:
92%
Nem értem miért szidják itt egyesek a szülőket, nekem az jön le, hogy nem volt semmi megjegyzés, pofavágás, anyuka tett be jeget, hogy majd legyen a következő kávézáshoz, ennyi. A párod itt a gyökér, nem a szülők.
2023. ápr. 15. 09:51
 29/66 anonim ***** válasza:
12%

27. Le lettem pontozva, de a jeges kávé, mint írtam egy másik ital. Az nem dupls fekete+jég.

A kérdező párja viselkedése nem igazán elfogadhstó. De hs egyébként normális a kapcsolat, pusztán ezért nem szakítanék.

2023. ápr. 15. 09:57
 30/66 anonim ***** válasza:
67%

A párod egy seggfej.

De én nem ítélek egyből, nekem nem a szakítás lenne az első. Lehetségesnek tartom, hogy durva megfelelési kényszere van a szülei előtt. Lehet, hogy elnyomták, verték, vagy szóban alázták. Lehet, hogy ő soha semmit nem kérhetett otthon. Te ezt nem tudhatod. Előbb elbeszélgetnék vele, de ha nem tud a gyerek státuszból felnőtt státuszba lépni a szülei mellett, akkor elhagynám.

2023. ápr. 15. 10:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!