Én 19 éves lány vagyok, van egy párom 37 éves és nős. Tudom rosszul kezdődik, mér 2 éve tart a kapcsolatunk, szeretem nagyon és ő is engem. De ő nem akarja felvállalni, mert anyagilag függ a párjától. Mit tegyek, feledjem el vagy fedjem fel a titot?

Ha tényleg szeret Téged, akkor miért fontosabb a felesége pénze? Mert ezt írtad. Anyagiak miatt nem válik. Akkor most, hogy is van ez? Téged szeret, vagy a felesége pénzét?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha választás elé állítanád, a pénzt választaná, vagyis azt is választotta. Ha Te elhagyod, majd talál mást, de a feleségét nem fogja elhagyni, mert Ő jelent a kényelmes életet.Helyetted meg könnyen talál mást.

Én megértelek, mert én is két éven át éltem egy ilyen kapcsolatban. De aztán felnyitottam a szemem, jó nagyra nyitottam és rájöttem: nincs jövője, értelmetlen hogy kihasználjanak, örök második leszek, és nincs kedvem várakozni évekig, meg családokat borogatni, meg hogy nekem sem esne jól hogyha otthon főznék, a férjem meg csalogatna ittott. Amit addig szépnek éreztem, szerelemnek én is neki adtam a szüzességem, és sok mindent megadtam neki amit otthon nem kapott meg. Csak későn jöttem rá mibe keveredtem, persze közrejátszott a naivitásom is ő volt az első kapcsolatom, közvetlen egy kisebb szerelmi csalódás után toppant be az életembe és bár eleinte elutasítottam, addig beszélt és nyomult amig végül 1 év udvarlás után beadtam a derekamat. Utólag jöttem rá több volt az illuzió mint a valóság. Izgalmasan éltem meg, hogy végre felnőtt nővé válhatok, kalandként macskaként bújkálva az egyik kávézóból a másikba. Persze önbizalomhiány is társult mindehhez.
A feleségével sokkal több időt tölt mint veled, az embert igazán csak lakva lehet kiismerni, nem futó randevúk alkalmával, a felesége a felesége nyilván nem ok nélkül vette el, a feleség is egy státusz és a szerető is. Te csak szerető vagy. És vagy az is maradsz még jó sokáig vagy az is maradsz még jósokáig. Nem fog elválni a nőtől, az anyagi függés csak egy kamu, az enyém is mindennek elmondta a feleségét, hogy depis zugivó, nem vonzó, trehány aztán kiderült hogy ebből egy szósem volt igaz, és a felesége egy nagyon kedves és rendes nő volt. Ezt csak azért mondja, hogy mondjon valamit. Őt is keféli és téged is. Egyszóval te szerelemből hülyét csinálsz magadból és hagyod hogy folyamatosan megcsaljanak. A szerelem két emberről szól nem háromról, négyről. ROsszul fog esni és idegileg ki fogsz készülni ha majd rájössz mi is a valóság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!