Én 19 éves lány vagyok, van egy párom 37 éves és nős. Tudom rosszul kezdődik, mér 2 éve tart a kapcsolatunk, szeretem nagyon és ő is engem. De ő nem akarja felvállalni, mert anyagilag függ a párjától. Mit tegyek, feledjem el vagy fedjem fel a titot?
Na,azért ennyire ne legyél pozitív: ő nem a párod,hanem a szeretőd.A pár normális dolog,a szerető nem normális,ahogy te sem vagy az,különben nem kezdtél volna nős férfival ily zsenge korban.Nem biztos hogy csak anyagilag függ a párjától,csak be vagy eteteve ezzel,és lássuk be 19 évesen még azt is beszopnád hogy a Föld lapos.
Biztos vagyok benne,hogy a férfi irányít,és neked szavad nincs.Tehát az lesz,amit ő mondd, eddig is így volt.Most csak bedobtad ezt a kérdést erre az oldalra,hogy mégis mit kéne tenni.
De nagyon messze vagy attól,hogy te önállóan tegyél bármit is.Majd a szeretőd szabályozza,hogy mi lesz.
15:55 hány megromlott házasságon vagy túl?
Én voltam szerető szerepben, nem tagadom. Voltam megcsalt nő szerepében is, ezt sem tagadom. És elmondhatom: egyetlen indokot sem tudott a megcsaló fél felhozni, hogy miért csalt meg. Jah, hát mert buli, és alkohol, és a csaj olyan rámenős volt (aham, jah, persze!), és ő nem tudott magának parancsolni... és miért találkozott vele újra? hááát, azt nem tudom... de mit rontottam el? "téged szeretlek, ő semmit nem jelentett, boldog vagyok melletted, a szex csodás.." tényleg mindent megtettem szex terén is... sokat beszélgettünk, nem volt semmi olyan, ami miatt azonnal rávágnád, hogy "ez volt az!" nem volt rossz kapcsolat! és érdekes módon amikor én voltam a szerető (és volt h ismertem a feleséget), nem mondhatnáém el,, hogy baj volt a nővel. szép volt, igényes volt, okos volt, két hibája volt: 1) akármit csinált is (új ruha, új haj, stb) ő már megismert lélek-test volt, meghódított, birtokolt 2) sokat dolgozott a férje, és inkább az irodában kereste a szexet. Mentségemre legyen mondva, hogy CSAK pettin volt, és csak 1x! még idejében továbbálltam. Nincs ezeknek megromolva a kapcsolatuk, nem hibás ott ilyen esetben a nej... csak már nem izgalmas, nem is lehet az... az egy kialakult kapcsolat. Szóval ne szidjuk már a feleségeket.
Nem olvastam végig a válaszokat, de szakíts minél előbb.
Egy-két év múlva úgy is szakítani fogsz és vered a fejed a falba hogy lehettél ilyen butus és mennyi időt rásántál valakire feleslegesen.
Érthető hogy azt képzeled szerelmes vagy, vagy lehet hogy tényleg az is vagy mert ő volt az első kapcsolatod, de ebből számodra semmi jó nem fog kisülni hidd el.
ui: Az apukád helyében jól elbeszélgetnék a párod feleségével.
Én is beleestem egy ilyen csapdába. A legjobb barátom állandóan az én vállamon sírta ki magát a rossz házassága miatt. Csalta fűvel-fával a feleségét, én adtam neki a tanácsokat, hogy hozhatná rendbe a kapcsolatát. Naiv voltam, sajnáltam, hogy szegény milyen házisárkányt fogott ki, milyen rossz neki... Aztán elvált, telt múlt az idő, és összejöttünk. Rájöttem, hogy nem az asszonnyal volt ott a probléma. Nagyon rövid idő alatt szakítottunk, és a barátság is odalett, mert rájöttem, hogy gerinctelen alak, csak jól adminisztrálta magát, meg persze csak az ő verzióját hallottam.
Keress olyat, akinek Te vagy az egyetlen, aki nem titkolja a kapcsolatotokat, mert így csak kihasznál. Most nehéz elhinni, de nem ő az egyetlen a világon, és mikor ott lesz melletted az a férfi, aki mindenben a társad lesz, akkor rá fogsz jönni, milyen kár volt az az idő, amit rápazaroltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!