Mit csináljunk? Terhes lett a barátnőm, pedig szedte a fogamzásgátlót.
Szia! Ez a kettőtök döntése, ha anyagilag függetlenek vagytok és szeretnétek akkor sok boldogságot kívánok nektek! :)
Viszont a komplikációk miatt tényleg minden vizsgálatra menjetek el és mindenképp közöljétek, hogy hormonális fogamzásgátlás mellett fogant.
Ha megvan a gyerek nem járhatok bulizni, a gyerek az első magatoknak nem vehetek márkás ruhákat, dvd-t, nincs gyorséttermi kaja, nyaralás, kocsi.....
Most gondoljátok át mert pár hónappal a gyerek születése után már nem gondolhatod meg magad és léphetsz le mert az élet kényelmetlen, így apa nélkül és nyomorban nőne fel a gyerek. A 19 éves kiscsaj is gondolja meg ha megunja és a nagyi neveli a gyereket egy életre szoló sebet hagy egy emberi lényben.
18.09
nagyon becsülendő, hogy Te legalább nem tagadod (amit sok nő igen), hogy hibásak abban, hogy "becsúszott" az - eredetieg - nem kívánt baba.
" Itt vagyok peldanak en- a fiam is fogamzasgatlo mellett fogant mert rosszul szedtem, neha kimaradt vagy kesobb vettem be." 18.09-es.
Kommentár nélkül!
Kedves 12:43
Szerinted mi akkor itt a kérdés? mit jelent hogy MIT CSINÀLJUNK???
Az aki lepontozta a hasznos válaszokat az ha olvasni tud is, de nem ért magyarul!!!!
A kérdezö bizonytalan és tanácsot szeretne kérni hogy könnyebben tudjon dönteni, a szülök ellenzik, stb ...értelmezni is kellene nem csak olvasni tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!