Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a következő! A barátnőm már 1 éve fogamzásgátlót szed (Yasminelle), és az utóbbi időben csökkent a libidója! Mit csináljunk?
Helló, férfiként alapból fogamzásgátló ellenes vagyok. Nem tartom tisztességesnek, hogy csak kefélés okán nőket veszünk rá arra, hogy felborítsák a saját hormonháztartásukat. Tudom, hogy új generációs alacsony hormontartalom bla-bla-bla, a helyzet mégis az, hogy leállítja a természetes ciklusát és mesterségesen, mást hormonszintű ciklust állít be neki.
Szóval a fogamzásgátló leállítja a kedvesed szexuális vágyait. Ha gyógyszert váltasz, ugyancsak hormonnal tömöd. Ha teát iszik, akkor, ahogy feljebb írtad, módosíthatja a hormon hatásait.
Az, hogy ne szedjen semmit és védekezzetek gumival, vagy máshová élvezéssel talán manapság nem is olyan egyértelmű.
Mi 14 éve vagyunk együtt a feleségem soha nem szedett gyógyszert, a terhességek a kívánt időben jöttek, és sok izgalmas hely van rajta, ahová el lehet élvezni... Miért pont a punci?
SPORTOLÓ és táplálkozáshoz értő vagyok, ezek a növény meg fogja dobni a testet, mert részben koffein is van a ginzeng révén benne, viszont hogy a libidóra fog hatni... Azt nem tudom. Inkább edzés (súlyemelés, futás, stb. ) elött szokás ezeket használni. Rontani nem fog, mivel ez gyakorlatilag étel tabletta, mindent kajával is meg lehetne enni. Ha pedig nagyon félsz, akkor a fogigátló beszedése után 3 órát várj a bevételével. Igazán jó pedig az lenne, ha szex elött 30-prccel, vagy max. 1 órával vennéd be, legjobb lenne üres gyomorra. A hatása az helyi, tehát csak 1-2 órán át ad egy kis extra hatást.
Jó estét a barátnődnek ;)
Amennyiben egyik sem antibiotikus hatású és nincs hashajtó, méregtelenítő, emésztést befolyásoló hatása, akkor nincs rá hatással.
Mivel ez a fog.gátló nem jó (libidócsökkenés), váltani kell. Az a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!