Összejönnétek egy olyan emberrel akit külsőleg nagyon csúnyának tartotok, de belsőleg nagyon bejön?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:25
11/29 anonim válasza:
Igen, ha igazából csak más tart csúnyának, de számomra a kisugárzása miatt nem is csúnya, mert ha a belsője nagyon tetszik, akkor másképp látom a külsejét is. 28L
13/29 anonim válasza:
Tudod, a külső ami megfog, a belső, ami megtart. Valami kell, ami a kinézetében is megragad, hiába jön mindenki a "csak a belső számít" szöveggel.
14/29 anonim válasza:
Nem valószínű.
Ha valakit csúnyának tartok, ahhoz képtelen lennék vonzódni.
15/29 anonim válasza:
a kettőnek kell kiegyenlítenie egymást. nem tudom így megmondani, csak konkrét szituációban. de pl. a férjem nem az a macsó, a stílusa fogott meg. de azért ha bele gondolok, hogy ha extrémen csúnya lenne... lehet, hogy akkor nem jövünk össze
16/29 Farkasölő Edmund válasza:
Ha csúnyának tartanám, biztos nem. De, ha más mondaná rá hogy csúnya, de nekem tetszik, akkor biztos. És a külső igenis számít valamilyen szinten. Szeritem.
17/29 anonim válasza:
13:40 vagyok
meg van az a típusú csúnya pasi, aki már annyira csúnya, hogy már szinte helyes. ők bejönnek. de nem mindegy, hogy milyen értelemben csúnya. nehéz látatlanba válaszolni. de az biztos, hogy ha taszít a külseje, szexuálisan abszolút nem tudsz ráhangolódni, akkor nem fog működni.
18/29 anonim válasza:
Különbség van a között, hogy valaki nem az esetem, vagy valaki nagyon csúnya.
Utóbbi kizáró ok. De nem is tudnék olyan valakibe beleszeretni, akiről nekem magamnak is az a véleményem, hogy nagyon csúnya:S
19/29 anonim válasza:
nekem volt egy srác, akibe sokáig plátóian szerelmes voltam (gimiben). mindenki mondta, hogy "de olyan csúnya", én is láttam. de mégis valahogy annyira cukinak, vonzónak találtam így is. a szerelem néha megmagyarázhatatlan dolgokat produkál.
20/29 anonim válasza:
Ha megsimernék egy férfit, akivel egy hullámhosszon vagyok és tényleg igazán összepasszolunk, akkor akárhogyan is néz ki, én máshogy fogom látni, én a szépet fogom benne/rajta látni. Úgyhogy a válasz azt hiszem, igen, összejönnék, de ismétlem, nem a külső a lényeg ilyen szempontból, hanem a belső szépség, a belső tulajdonságok. Tehát, ha megismerek egy csúnyácska férfit, akinek a személyisége engem nem fog meg, akkor nem jönnék össze vele természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!