Hogyan "kezeled" a helyzetet?
Az új feleségét zavarja, hogy apám segít nekünk és azt hozzá kell tenni, hogy anyám elég heves természetű és labilis idegzetű. Egyszer elment a nőhöz és dörömbölt az ajtaján (engem is elvitt oda, akkor még kisgyerekként). A nő akkor kihívta a rendőrséget, de mielőtt kiértek volna, elmentünk.
Anyám pedig azért gyűlöli, mert vele csalta meg apám. Ráadásul egy ingyenélő. Nem dolgozik, nem főz, nem takarít. Semmit nem csinál.
Ahhoz valóban nincs köze, hogy a nő mivel tölti a napjait, de attól még zavaró, hogy apám dolgozik egésznap, ő végzi a házi munkát, neki kell bevásárolnia, ha megkéri a nőt, hogy adjon fel egy levelet postán, arra se képes. Persze utazgatni van energiája. Ráadásul a nő fia is náluk él (aki 28 éves). Apám már többször ki akarta tenni, de a nő ráveszi, hogy ne, mert a kapcsolatuknak nem tenne jót...Úgyhogy rendesen kihasználják apámat, felélik a pénzét, pedig támogathatná inkább a nővéremet, aki most költözik a vőlegényével egy új lakásba és 0-ról indulnak.
És igen tartásdíjat fizet utánam meg kapok zsebpénzt, de nem tetszik neki. Vagy ha felhívom apámat és kérem, hogy segítsen a házimban, hallom, hogy a felesége mondja a háttérben, hogy most ne beszéljen, mert sorozatot néz..
1. vagyok
Naúj aktuális támába vágó dolog:
párom beszélt az anyával, hogy szokás szerint elvinné a gyereket, erre kijelentette, hogy most nincs kedve odaadni és nem fogják beengedni az ajtón ha mégis odamegy.
A pénze persze kell neki...
Ennyit róla :(
Sajnos van ilyen és nem ez az első.
Párom már annyira belefáradt, hogy azon van, hogy lemond a gyerekről.
A gyerek nem is hiányolja, teljesen ellene nevelik szegényt.
Van ilyen, hogy ha jól tudom tanut kell vinni magaddal és ha 3 alkalommal is megtagadja akkor fel lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!