A fiatal tinilányok hány százalékának van olyan apja aki balatonsound berletet és plasztikát vesz, és hány százaléknak van olyan apja aki erőszakos es gyűlöli a lányát?
Szerintem 90%-10% az arany de lehet 95%-5%
Egy atlagos lanynak apucija van aki megvesz mindent es ad penzt kozmetikusra stb...
Habar ha figyelembevesszük magyarországon az alkoholisták és a családon belüli erőszak arányát ez az arány már nem olyan egyértelmű.
Kérdező, kérj segítséget, és kezeltesd magad, mert valami mentális bajod van!
Nem a valóságban élsz, hanem egy kitalált hülyeségben!
Látjatok a balaton sound bérlet 80 ezer forint es akkor meg semmit nem vettel
Szigetfesztival berlet is ennyi
Aki ilyenre elmegy gazdag apucija lehet mert egy fiatal csajnak aki mondjuk 18 eves meg csak palyakezdő nincs ennyi keresete
De meg felnöttnek sincs tudjuk az atlag magyar béreket
De minek akarsz te ilyen ótvar helyre menni? Dolgoztam már ilyen fesztiválon, hát láttam eleget, köszi.
18 évesek nem tudom, mennyire járnak, de inkább jellemző, hogy egy-egy buliba mennek a hétvégén, nem a soundra, szigetre meg hasonlókra.
És minek irigykedsz? Lehet nem is az apja, hanem a sugardaddyje fizeti. A kérdésekre meg nem válaszolsz. Vagy troll vagy, vagy nagyon eltájolt.
De már a 14 évesek is.
Az még csak véletlenül sem merült fel benned, hogy 15 éves kortól lehet diákmunkát végezni, és esetleg megdolgozik valaki a fesztiválszezon kiadására. Ezek szerint 17 évesen még nem kerültél ilyesmi közelébe, akkor a te segged alá is oda van rakva minden ami kell.
Annyit senki nem keres
Itt magyarorszagon orvos, tanar sem keres sokat
Habar a prostituciobol sok oenz van
Azert magyar viszonyokban gondolkodj es gyere le a rózsadombról
Diakmunkaval nem lehet annyit ahhoz eleve anyuci apucinak is 500 ezer felett kell keresnie
Azt akarod mondani hogy magyarorszagon az atlag magyarnak van penze a tizeneves fiatal lanykat napu 200 ezrekert fesztivalozni vinni? És az emverek többsege ilyen oenzes? Rajtam egy meki árat is behajtják es nincs is kocsink soha nem is volt kocsink
És akkor meg nem is szegeny faluban elek ahol az atlag magyar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!