A fiatal tinilányok hány százalékának van olyan apja aki balatonsound berletet és plasztikát vesz, és hány százaléknak van olyan apja aki erőszakos es gyűlöli a lányát?
Szerintem 90%-10% az arany de lehet 95%-5%
Egy atlagos lanynak apucija van aki megvesz mindent es ad penzt kozmetikusra stb...
Habar ha figyelembevesszük magyarországon az alkoholisták és a családon belüli erőszak arányát ez az arány már nem olyan egyértelmű.
Magyarországon az anyagi viszonyok miatt szerintem nagyobb arányú a családon belüli veszekedes illetve a pénz hiánya miatt
A szegényebbeknél sokkal több családon belúli erőszak történik, és mivel magyarországon sokkal több a szegény mint a gazdag igy sokkal több arányaiban az eröszakos apukával rendekező lány is mint az elkényeztetett gazdag.
"Egy atlagos lanynak apucija van aki megvesz mindent es ad "
Te hol élsz?
Erre pontosan reprezentatív felmérés nélkül nem lehet válaszolni.
A szubjektív véleményem egyébként az, hogy egyik sem igaz, a "Más" választ jelöltem. A lehetőségek azt feltételezik, hogy minden apa vagy egyik, vagy másik kategória valamelyikébe tartozik.
A többség szerintem látatlanban a nem bántalmazó, és nem is az elkényeztető, feleseleges pénzszóró fajta. Ez a köztes, "átlagos" kategória legalább kiteszi a 70%-ot, úgy tippelem.
Idióta a kérdésed, mert a szülőket vagy ilyennek vagy olyannak állítod be. Két tinilány apja vagyok. Egyiknek sem veszek se plasztikát se fesztiválbérletet és soha nem bántalmazták őket.
Nem vagy egy picit frusztrált és ebben a témában érintett?
Ha ezt a cikket vesszük alapul, akkor 200 000 családon belül van bántalmazó "családfő", bár ez talán túlzó, de a hivatalos számok pedig alul mérik, mivel nem minden jut el a hatóságokig.
Magyarországon a 18 éven aluliak száma ez alapján a korfa alapján nagyjából 1 700 000 fő, az átlagos gyerekszám családonként 2 körül van, így 800 000 - 900 000 család él, amiből ha igaz az indexes cikk, akkor 20-25 % bántalmazó (túlzásnak érzem, de lehet, hogy én vagyok csak szerencsés)
Tehát a magyarországi tinilányoknak legfejlebb 20% eséllyel van olyan apjuk, aki "erőszakos és gyűlöli a lányát". ( Valószínűleg kevesebb, mert abba a 200000-be az anyák is beletartozhatnak, meg nem biztos, hogy pont a lány a bántalmazott...)
A Balaton Sound látogatottsága 2019-ben 172000 fő, legyen annak a fele, azaz mondjuk 85000 nő. Arról nem tudok adatot, hogy ebből mennyi a tini és magyar, de legyen mondjuk a negyede, akkor az 20000 tinilány a Soundon. Szintén a korfát nézve él közel 700000 14-20 év közötti, annak ha a fele lány, az 350000. Tehát a magyar tinilányok legfejlebb 5-10%-a kap Balaton Sound bérletet.
A kérdésre válasz: erőszakos apja 15-20%-nak lehet, Balaton Sound bérlete 5-10%-nak, az egyik se kategória pedig legalább 70-80%-ot tesz ki, ha jól számolgattam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!