Ez jó lenne szülinapi ajándéknak? Férfiak, Ti örülnétek neki?
A párom novemberben lesz 28 éves.
Állandóan dolgozik, szinte éjjel-nappal, hogy megteremtsen mindent magunknak.
Novemberben lesz egy baráti vacsora, ahol kb 40-en leszünk. (pont a születésnapja előtt)
Azt a hétvégét ott töltjük. A szállásunkat már közösen lefoglaltuk.
Én arra gondoltam, olyan ritkán megyünk kirándulni, péntekre Nemzeti Múzeum-ot, Terror Házát gondoltam, vacsora kettesben valahol, szombaton megnéznénk egy közeli kastélyt, este vacsora a többiekkel...
rendeltem egy tortát az autója képével, és közösen köszöntjük majd fel, persze nem tud erről semmit...
vasárnapra még nincs tervem...
tulajdonképpen én állnám a hétvégét,belépőket, étkezést, tortát... (szállás üd.csekkel közösen) Erre gyűjtögettem, és nem érdekel ha sok lesz, de szeretném, ha jól éreznénk magunkat...
Vajon ennek örülne, vagy inkább ezen a pénzen vegyek valami ajándékot?!
Múzeumokon kívül mit ajánlanátok? Városliget? Vidámpark működik még?! (nem vagyunk budapestiek, ritkán megyünk arra)
előre is köszi.
24N
talán egy parfüm kijön még belőle, igazad van. :)
én egy tortaformát kaptam viccből, mellé pedig "csak úgy" egy édes brillgyűrűt... :) természetesen a nagy kérdés kíséretében, úgy gondolom megérdemel ennyit ... :)
még 1x köszönöm a válaszokat!
Szia!
ÉN egy ilyen programot terveztem és csináltam az anyukámnak és hát.. nem sült el túl jól. Pont azért mert rengeteget dolgozik szegény, és zsúfolt lett a program. Holott utólag visszagondolva, ő jobban örült volna, ha csak ül Füreden, nézi a Balatont, az éjszakai életet, és pihen. Nem mondta, de én úgy gondolom. Lehet, egy nyugisabb program jobban beválna. Bár te tudod mennyire nyüzsis a párod.
lehet így leírva zsúfoltnak tűnik, de szerintem múzeumokban tekeregni nem olyan megterhelő, persze elfárad az ember, de egy helyben sem lenne jó, az otthon is megoldott...
első/utolsó:aranyos tőled, hogy izgulsz!
A torta meg lett rendelve, olcsóbb lesz, mint gondoltam! :)
igaz még odébb van a dolog, de nov. 20 után mindenképp jelentkezem és beszámolok... :)
nem tudom ki pontozta le a válaszadóimat, de nem volt szép dolog... nem értem, ilyen esetben miért nem csak a kérdező pontoz, hisz ő dönti el, hogy a válasz értékes volt-e....
én mindenkinek
ilyet adtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!