Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó lenne szülinapi ajándékn...

Ez jó lenne szülinapi ajándéknak? Férfiak, Ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

A párom novemberben lesz 28 éves.

Állandóan dolgozik, szinte éjjel-nappal, hogy megteremtsen mindent magunknak.

Novemberben lesz egy baráti vacsora, ahol kb 40-en leszünk. (pont a születésnapja előtt)

Azt a hétvégét ott töltjük. A szállásunkat már közösen lefoglaltuk.

Én arra gondoltam, olyan ritkán megyünk kirándulni, péntekre Nemzeti Múzeum-ot, Terror Házát gondoltam, vacsora kettesben valahol, szombaton megnéznénk egy közeli kastélyt, este vacsora a többiekkel...

rendeltem egy tortát az autója képével, és közösen köszöntjük majd fel, persze nem tud erről semmit...

vasárnapra még nincs tervem...

tulajdonképpen én állnám a hétvégét,belépőket, étkezést, tortát... (szállás üd.csekkel közösen) Erre gyűjtögettem, és nem érdekel ha sok lesz, de szeretném, ha jól éreznénk magunkat...

Vajon ennek örülne, vagy inkább ezen a pénzen vegyek valami ajándékot?!

Múzeumokon kívül mit ajánlanátok? Városliget? Vidámpark működik még?! (nem vagyunk budapestiek, ritkán megyünk arra)

előre is köszi.

24N

2010. okt. 6. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szexis hétvégét kívánok mindkettőtöknek!:)
2010. okt. 6. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:

talán egy parfüm kijön még belőle, igazad van. :)

én egy tortaformát kaptam viccből, mellé pedig "csak úgy" egy édes brillgyűrűt... :) természetesen a nagy kérdés kíséretében, úgy gondolom megérdemel ennyit ... :)

még 1x köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 6. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

ÉN egy ilyen programot terveztem és csináltam az anyukámnak és hát.. nem sült el túl jól. Pont azért mert rengeteget dolgozik szegény, és zsúfolt lett a program. Holott utólag visszagondolva, ő jobban örült volna, ha csak ül Füreden, nézi a Balatont, az éjszakai életet, és pihen. Nem mondta, de én úgy gondolom. Lehet, egy nyugisabb program jobban beválna. Bár te tudod mennyire nyüzsis a párod.

2010. okt. 6. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok: egyre jobban az az érzésem, hogy nagyon szuper hétvégétek lesz!!! Nagyon tetszik, amiket írtál :) Az eddigiek alapján simán megoldod ezt a fizetősdit is! Azon röhögök, ahogy izgulok, hogy hogy sikerül majd. :))))
2010. okt. 6. 22:35
 15/17 A kérdező kommentje:

lehet így leírva zsúfoltnak tűnik, de szerintem múzeumokban tekeregni nem olyan megterhelő, persze elfárad az ember, de egy helyben sem lenne jó, az otthon is megoldott...

első/utolsó:aranyos tőled, hogy izgulsz!

A torta meg lett rendelve, olcsóbb lesz, mint gondoltam! :)

igaz még odébb van a dolog, de nov. 20 után mindenképp jelentkezem és beszámolok... :)

2010. okt. 6. 22:42
 16/17 A kérdező kommentje:

nem tudom ki pontozta le a válaszadóimat, de nem volt szép dolog... nem értem, ilyen esetben miért nem csak a kérdező pontoz, hisz ő dönti el, hogy a válasz értékes volt-e....

én mindenkinek

[link]

ilyet adtam :)

2010. okt. 6. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper lesz! Bár én még csak 17 vagyok és lány, de nagyon örülnék ha a barátom egyszer meglepne egy ilyen hétvégével! A Magyar Nemzeti Múzeum csodálatos, mi tavaly voltunk az osztállyal csak az a baj hogy utána vidámpark következett ezért kb 15 percet maradtunk mert a sok csitri már menni akart.. Terror házában még nem voltam de nagyon vágyok oda, vasárnap megyek Pestre, Budai vár, stb. :) Imádok kirándulni, múzeumokba járni (persze csak színvonalas, érdekes múzeumokba) túrázni, egy ilyen nap felejthetetlen lenne. Pláne ha a programok közben még ennénk is valami finomat :) Jól kitervelted, hagyd pihenni, aztán kényeztesd :) Nem hiszem hogy csak heverészne a szülinapján. Esetleg ajánld fel hogy elmentek oda is amit ő választ ki ( Pl. Műszaki Múzeum.) vagy vegyél vicces bögrét, pólót stb. A töri pedig nagyon jó én emeltezek jövőre.. x) Sok sikert a szülinaphoz!
2010. okt. 7. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!