Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy egy kicsit...

Mit tegyek hogy egy kicsit féltékenynek lássam? Kicsit hiányzik hogy a férjem féltékeny legyen, de csak egy picit. Nemrég született meg a kisfiúnk és valahogy most olyan kövérnek és leépültnek érzem magam. Sajnos

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok tippeket,tanácsokat!
2010. okt. 6. 14:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Egészséges féltékenység NEM LÉTEZIK.
2010. okt. 6. 14:37
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne játszani a tűzzel!
2010. okt. 6. 14:41
 13/28 Harrr ***** válasza:
100%

"egészséges féltékenységre"

Egyetértek, ilyen nincs. Addig játszadozol, amíg pofára nem esel... Próbálj neki tetszeni, ne azt mutasd, hogy másnak is tetszel. Kit érdekel kinek tetszel, vagy hány jobb nő van nálad?! Engem nem. És a párod sem... Őt TE érdekled, nem mások. Ha ezt nem fogod fel, akkor játszadozz. Úgy hallottam egyedülálló anyáknak jár pár extra juttatás....

2010. okt. 6. 14:48
 14/28 anonim ***** válasza:
38%

Én azt szoktam csinálni, hogy mikor élménybeszámolót tartok a napomról, akkor bele-bele csempészek egy-egy olyan történetet is, hogy "képzeld ma összesúgtak a hátam mögött a férfiak... meg úgy bámultak, hogy még utánam is fordultak" ... stb. Közben pedig figyelem a reakcióit... amik persze jól esnek, és akkor ennyi elég is.

Ez így nem túl direkt, nem féltékennyé tevés, csak felhívod rá a figyelmét, hogy tetszel másoknak is.

Ugyanakkor a többieknek igaza van abban, hogy nem ezzel kell az önbizalmat kiépíteni. De attól még van hogy jól esik.

Fordított esetben én utálom mikor ilyeneket mesél nekem, mert vele ellentétben én sokkal féltékenyebb típus vagyok. :D Szóval akkor napokig nem hagy nyugodni a dolog. :D

2010. okt. 6. 15:10
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
szereted őt egyáltalán?
2010. okt. 6. 15:15
 16/28 anonim ***** válasza:
67%

Ne féltékennyé akard tenni a párodat,hanem magadat vonzóvá. Ez nem ördöngősség,csak akarat és jó időbeosztás kérdése.

Ne ess abba a hibába,mint sok anyuka: ha megnyikkan a baba,azonnal ölbe kapja. Így semmire nincs ideje a picijétől. Hagyd nyugadtan sírni,ha tudod,hogy nem éhes,nem pisis. Csak akkor vedd fel,ha valami baja van,bár akkor is okosabb nem felvenni,csak megnyugtatni. Legyen a kezeügyében amivel elfoglalhatja magát,játszhat,akkor a következő evésig nincs vele gondod. Te pedig nyugodtan elvégezheted a napi munkádat.

Este pedig a párodat ne csak vacsora várja,amikor hazajön,hanem egy csinos feleség. Sok fiatalasszonyt látok,aki egész nap melegítőben (néha elég viseltesben) van,mert gyerek úgy is összekoszolja. Ez nagyon rossz szokás. Este lehet egy csinosabb otthoni ruhát felvenni,( ha piszkos lesz,kilehet mosni)megfésülködni,esetleg diszkréten sminkelni,és mindjárt vonzó leszel. A férjedtől pedig vacsora,gyerekkel játszás stb. közben az ő napi gondjairól is megbeszhélni.

Ha így teszel,akkor felesleges lenne féltékennyé tenni. Az nagyon sokat árthat egy kapcsolatnak.

30 éve jó házasságban élő,4 gyerekes anyuka.

2010. okt. 6. 15:50
 17/28 anonim válasza:
100%

"Múltkor mentünk valahová és kiszóltak egy kocsiból,amúgy utálom ezt,de láttam az arcát,szinte felrobbant,és sajnos kicsit jólesett az amit akkor éreztem:)Ennyi."

Ebből számomra világossá vált, hogy neked nem önbizalomhiányod van. Egyszerűen csak úgy érzed, hogy a férjed nem foglalkozik veled eléggé, nem mutatja ki igazán, hogy mennyire fontos vagy neki, már nem bizonygatja, hogy mennyire jó nő vagy... és ez fáj és hiányzik. Képzeld magad egy kicsit az ő helyzetébe! A felesége vagy, van egy közös gyereketek, gyakorlatilag nincs oka rá, hogy féltékeny legyen. Ahogy előttem leírták már egy páran, inkább örülhetnél annak, hogy bízik benned! Kicsit gondolkodj el azon, hogy miért érzed ezt, és hogy te kommunikálsz-e az ő irányába olyan gesztusokat, mint amilyeneket tőle elvársz! Ha rájösz, hogy hol a hiba, és igazán akarod, akkor változtass a hozzáállásodon, ülj le vele és mondd el neki őszintén azt is, ami neked hiányzik! Nagyon nem jó út ez a féltékenység-generálás, hidd el nekem!

2010. okt. 6. 15:50
 18/28 Krafcsikné Gyöngyi válasza:
42%

Én teljesen megértelek,nem is gondolnád mennyire!

Nekünk már kölök van de én is így érzem,jól esne egy kis dícséret vagy vmi!Nekem sem féltékeny a férjem pedig lefogytam és mindent bevetettem sőt megkértem egy pasit,h küldjön sms-t nekem és úgy csináltam,h ő olvassa el és semmi elolvasta és jól van!Nem tom ilyenkor mi van!?De én már beletörődtem,és járom az utamat!

2010. okt. 6. 18:13
 19/28 Harrr ***** válasza:

"Nekem sem féltékeny a férjem pedig lefogytam és mindent bevetettem sőt megkértem egy pasit,h küldjön sms-t nekem és úgy csináltam,h ő olvassa el és semmi elolvasta és jól van!"

Ettől csak nekem van hányingerem?

2010. okt. 6. 19:24
 20/28 anonim ***** válasza:
18:13 - Te nem vagy normális...
2010. okt. 6. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!