Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek ennyit...

Miért nem képesek ennyit megtenni értem?

Figyelt kérdés

Fekvőgipszem van. Az anyukám csak este ér haza. A bátyám változó. Apám munkanélküli így ő legtöbbször itthon van.Sajnos nagyon sok lépcsőnk van, amit egy lábon ugrálva nem tudok megtenni, a végére a másik lábam is nagyon fáj. Többször kértem a testvérem, hogy hozzon már fel valami kaját, de mindig csak leugat, hogy jajj egész nap dolgozik ( ami nem is igaz mert már ma is délbe itthon volt) hadjak már neki békét, neki is kell valamikor pihenni. Anya a lelkét is kidolgozza értünk ezért őt nem akarom terhelni, meg hát amúgy is későn ér haza. Apám, meg egész nap csak elücsörög mászkálgat stb. Többször is kértem. hogy csináljon már nekem valami kaját de nem képes rá. Annyit tett meg eddig, hogy reggel amikor elment itthonról kirakott az asztalra egy liter tejet meg zabpelyhet. Én csak délben keltem fel, addigra teljesen meleg volt, mert majdnem a radiátor mellett volt közvetlen. Mikor hazaért megkérdezte megettem-e mondtam, hogy utálom ha meleg a tej, és ő is csak leordított, hogy b@zdmeg de finnyás vagyok. Nem tudják felfogni milyen nehéz így leugrálnom, sőt nem is veszélytelen, mert többször is csúsztam már meg a lépcsőn, de ha valami normálisat akarok enni, magamnak kell érte leugrálnom.

Mihez kezdjek így?

2010. okt. 5. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Költözz le a földszintre míg gipszes vagy.6,
2010. okt. 5. 13:58
 2/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát elég szomorú, hogy így állnak hozzád. Sajnos most korlátozva van a mozgásod, egyedül nem tudod magad ellátni. A fürdés, wc-zés, stb hogyan működik? Van az emeleten fürdő szoba vagy oda is le kell ugrálnod? Anyukád mit szól ehhez, hogy a tesód meg apukád ennyire törődnek veled? Egyébként hány éves vagy? Mióta van gipszben a lábad? És meddig lesz fekvőgipszben?

Amúgy én tisztában vagyok vele, hogy milyen begipszelve lenni. Ha jól számolom eddig 8x volt begipszelve a lábam. Először 10 éves koromban (remélem utoljára) 18 évesen, akkor injekciózni is kellett magam hogy nehogy trombózist kapjak. :(

2010. okt. 5. 14:02
 3/10 anonim válasza:
100%
2. vagyok! Az nem megoldható, hogy leköltözz a földszintre míg be van gipszelve a lábad?
2010. okt. 5. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Fürdő van az emeleten, és ami még pech, hogy pont most van meg...

Amúgy 14 éves vagyok először van gipszelve bármim. Csütörtök rakták fel, és most csütörtök kell visszamenni kontrollra. Olyan szar orvos volt azt se mondta mi baja, csak hogy nem tört, de menjünk begipszelik, és csütörtök menjünk vissza.

Anya az teljesen hulla amikor haza jön, nem nagyon van rám ideje. És nem akarom még ezzel is terhelni, hogy nem elég, hogy a munkahelyén tiszta ideg, még velem is foglalkozzon, és idegeskedjen miattam.

2010. okt. 5. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet az lenne a legjobb, de akkor meg zuhanyozni, öltözni kéne feljárkálnom, úgyhogy ugyanott vagyok.
2010. okt. 5. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
en nem hiszem hogy ez olyan nagy problema lenne.
2010. okt. 5. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4-6 hét a gipsz.

Bírd ki valahogy úgy, hogy új törést ne szerezz a lépcsőn.

Aztán ha leveszik a gipszet, nem kellene se a testvérednek, se apádnak megtenni semmit, amire kérnek. Magadtól meg pláne nem. Rohadt lusta dögök a családod férfi tagjai.

Gonoszságért se mennek a szomszédba.

2010. okt. 5. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért... de fürdeni az ember naponta 1-szer szokott, gipsszel egyszer sem. A ruhádat anyukád este lehozza. Ezzel együtt naponta 1-szer felmenni fürdeni még mindig jobb, mint sokszor leugrálni a konyhába kajáért.
2010. okt. 5. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt fekvőgipszem..Én addig leköltöztem a nappaliba,hogy ne kelljen állandóan ugrálnom sem nekem sem a családnak..A kaját én magam is megoldottam,hiszen nem kell állandóan oda-vissza ugrálni..1 nap kétszer mentem a konyhába kajáért.Este amikor a család vacsorázott hoztak nekem is..A fürdést is megoldottam,és bizony nekem is pont megvolt..Ahogy pisilni is fel tudtam menni így ezeket a gondokat is meg tudtam oldani..

Tudom,hogy most mit érzel,mert én 2 hétig voltam fekvő gipszben,majd 4 hétig járógipszben,de ez nem azt jelenti,hogy ne kell mozogni..A fekvő gipsz sem azt jelenti,hogy 2 hétig az ágyból nem kell kikelni..

Annyira szerintem te sem vagy béna,hogy ne tud magad ellátni..

16/L

2010. okt. 5. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Mégis ki máshoz fordulhatnál segítségért, ha nem a saját anyádhoz? Kérd meg, hogy hasson oda a családod többi tagjára.
2010. okt. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!