Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miert kegyetlenkedik...

Vajon miert kegyetlenkedik egy anya a gyerekevel?

Figyelt kérdés
Beleborzongtam a sok tortenetbe amit itt elolvastam!Kegyetlenkedo agressziv szulok, szenvedo meggyotort gyermekek!Mitol lehet egy anyaban/apaban ennyi harag, gyulolet?
2010. okt. 5. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Aki csak azért kiabál a gyerekkel és üti, mert stresszes, attól megkérdezném, hogy minek szülte meg egyáltalán? Biztos tudta, hogy nem leányálom felnevelni, fáradtságos munka normális embert faragni abból a gyerekből! Akkor, amikor megszületik, még cuki, meg minden, körbe van ugrálva, de ha kicsit megnő, már mindenért cs*szegetve van, csak mert a szülő stresszes meg fáradt? Na neeee... És ez most durva hasonlat lesz, de ez olyan, mint amikor a kisgyerekek húsvétra nyuszit akarnak: amíg kicsi, addig juj-de-édi, de ha az is megnő, már kell a fenének, mert sok vele a baj...

A gyerekek nincsenek rendesen nevelve, és elmeháborodott, agresszív senkik lesznek belőlük, akik verik a tanárt, megölik társaikat... És miért? Mert nem kap rendes nevelést a szülőtől, aki agresszív vele, kiabál a semmiért is! Akkor csak ismételni tudom magam: Az ilyen MINEK SZÜL GYEREKET?

2010. okt. 5. 12:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, nagyon tanulsagosak.Miert fontos az h. hanyeves vagyok ,mert hanynak gondolsz kedves kerdezo??
2010. okt. 5. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Lassan már engedélyhez kéne kötni a gyermekvállalást. Pstichológiai, alkalmassági vizsga. Elképesztő, mennyi rossz szülő, és neveletlen gyerek van!
2010. okt. 5. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, az én történetem is olvashattad azok között, mert egyszer jól kiadtam magamból egy ilyen szülő gyermekeként.

Egyébként én is úgy vélem, ahogy korábban leírták: rajtam vezették le a stresszt és a társadalmi nyomorultságot. Mert kicsi voltam, gyenge és könnyű volt velem ordítani, engem ütni, hisz még csak vissza sem mertem szólni, és ez utat engedett a szülő féktelen haragjának. Pedig őt nem verték vagy bántották kiskorában, jó a viszonya a nagyszüleimmel.

Épp ezért határoztam el, hogy soha nem bántom a gyerekem. Mert tudom, hogy mit élne át, és hogy mik a következmények, nekem pedig nem kell az, hogy a gyerekem gyűlöljön,teljesen jogosan. Persze én alapból egy szelíd lélek vagyok, aki szereti az embereket, és megbocsátani is sikerül lassan - de ez nem egyenlő azzal, hogy elfeledném, ami történt.

2010. okt. 5. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves 14:52

Azért kérdeztem a korod, mert erősen eltúlzod a kérdésedben megfogalmazottakat.Persze van ilyen sajnos, de ez nem jellemző.Általános a tizenévesek változó hangulata, ami érthető.Mikor mélyponton vannak, akkor szoktak ebben a stílusban válaszolni, kérdezni.Példa a 16 éves unoka. Mikor valami nem tetszik neki, Feljelentéssel fenyegette meg az anyukáját. Félóra múlva már átölelve tapadt az anyjára, ölelte, puszilgatta, levakarni se lehetett volna. Ép, egészséges gyerek, előbb utóbb kinövi, de most még lázadozik néha.

2010. okt. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!