Segítene akinek a párja lebukott mert qurvához járt? Milyen jelei voltak? Hogy jöttél rá?
Bízni?? hmmmm, ez jut eszembe: "boldogok a lelki szegények"
Se nőben se férfiban nem lehet bizni, a legszerényebb nővel és férfivel is előfordul ilyen. Valszeg veled is, csak nem tudsz róla... :(
Mottóm: Jó dolog a bizalom, de mégjobb a kontroll! Ez mindenre érvényes!
Üdv, Leo :)
Qrvához jár, az mit takar, hogy valóban hivatásoshoz hordja a fizetését, vagy "csak" randizgat? Ha az utóbbi:
Szerintem is,inkább nő a szexuális étvágya,megfickósodik tőle,újra lendületet kap,életerőt.
A nemi betegség meg butaság,nem a középkorban vagyunk.
A lakásos szolgáltatók havonta mennek kivizsgálásra.
Az exem libidojan nem valtoztatott a teny, hogy megcsalt.
Viszont kezembe kerult a digitalis fenykepezogep amin rajta volt a no, rajta volt o...meg el is felejtett hazajonni, arrol nem is beszelve, hogy az autot ami a nevemen volt a hotel elol vontatta el a rendorseg ahol kefelte a csajt...
Lehet vitatkozni meg okolni. A legjobb tudasom szerint nem csinaltam semmit, hogy megcsaljon.
Azota ferjhez mentem egy rendes emberhez...neki nem zoldebb a szomszed fuje.
először is ezt annak mondom aki azt mondta hogy az okokat kell vizsgálni: nem utólag kell ezt, hanem ha bajom van kinyitom a pofám és megbeszélem a párommal nem félredugok mert attól nem oldódik meg semmi, és nem fog tudni változtatni a problémán ha azt se tudja hogy gondod van valamivel, nem gondolatolvasó...
A napló ua. mint a híváslista csak itt az sms-t is írja, és ez csak a samsung-nál van, a többinél csak a hívásokat írja a zöld gombbal (hívásfogadó gomb)
"a fejemhez vágta hogy qurvázni jár, név szerint megnevezte őket(akiket én meg is találtam a neten)"
Hallod, ez nem sima megcsalás, ez egy gyökér tapló állat, hagyd el mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!