Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha itthon elmondom...

Az normális ha itthon elmondom a gondolataimat véleményem akkor mindjárt sértődés lesz vége és én vagyok a hívás? 29 éves vagyok és csóró hogy elköltözzek itthonról

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
29 évesen nehogy már ne tudjon munkát találni, és albérletbe költözni.
2023. jan. 16. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy simán lehet, hogy olyan keresete van van valakinek, hogy nem tud fenntartani albérletet, ha egyedülálló pl. Ezt nem tudhatjuk, de mindegy, nem ez a kérdés.

Nem tudom normális-e a sértődés, mivel nem mindegy mik a “gondolataid” amiket elmondasz. A megsértődés lehet normális dolog, mondjuk előre nem visz

2023. jan. 16. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
29 ėvesen ha akkarnål külföldre mehetnėl dolgozni ha akkarnål.
2023. jan. 17. 06:05
 14/14 NTBS ***** válasza:
59%
Ez helyzetfüggő. Mit és hogyan mondasz. Illetve miért nem tudsz pénzt félretenni? Mi lesz, ha nem lesz, aki támogasson?
2023. jan. 17. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!