Mondanátok ciki fiú neveket?
Nem is igaz, Zsülien a legmagyobb király.
https://www.youtube.com/watch?v=j5w-pjuSAYE&ab_channel=K%C3%..
Nem mondanám,hogy ciki,végül is mi ciki ebben?
Ami számomra kiábrándító mikor felhypolnak neveket,és eddig sosem volt,aztán mindenki ezt adja a gyerekének,mert hát ettől rohadt különleges lesz a gyerek.
A rokonságban,ismerőseim között már az 5.Zoé van,pár éve talán még anyakönyvezni se lehetett(tudom ez lánynév,példaként írtam)..
Másik ami nem fér a fejembe,amikor az apja után kapja a nevet,ami alapból gáz,de 2.keresztnévnek muszáj.
Így lesz valaki
Zétény János
Benett Béla
:D
Tipikus proli szokás,alacsony értelmi szintű emberekre jellemző.
Ha lenne gyerekem,én eszerint választanék neki keresztnevet
-Passzoljon a vezették névvel,ha alapból fura a családnevem,nem teszek mellé még furább keresztnevet
-Olyan nevet választanék,ami nincs senkinek a családban,ő egy új ember,nem mások másolata.
-Szigorúan 1 keresztnév
-Könnyen kiejthető legyen,ha pl külföldre költözne,ebből ne legyen gondja
-Magyar kettős betűket kerülném pl(György)-Na ezt pl egy külföldi nem tudná kiejteni.
Én ezt tapasztalom,az ostobákra jellemző apuka nevét adni vagy valami kirívó,felkapott marhaságot,pl Benett.
Ezek a szülők nem tudnak felmutatni semmit,így majd ettől lesz különleges a gyerek,aki általában szintén 80-as IQ-lesz,mint a szülők.
Két keresztnevet is ezért adnak,nem bírnak megegyezni,inkább kicsesznek a gyerekkel,jó hosszú névvel,de hát ettől lesz a gyerek különleges,hogy szappanoperás neve lesz,ez egyszerű dolog,normális nevelést adni,foglalkozni vele már nehezebb.
Szerintem ezek nem cikik. Tök átlag férfi nevek.
Amire én először azt hittem, hogy valami rossz vicc, az a Manó név.
Nem mondanám,hogy a név ciki,hanem a szülőknek égő,a gyerek nem tehet róla.
Hát a Jóska,Pista,Jani,Béla,László ezek tipik "lesza-rom,nincs jobb ötletem" nevek.
A szocializmusban mikor sorra potyogtak a gyerekek,ezek voltak a standardek.
Aztán jöttek,az én generációm standard nevei
Dávid,Dani,Tamás,Péter,stb.
Ezek már jobbak,de túl sok van belőle,így nem adnám,de cikinek nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!