Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszüleim felfedeztek egy...

Nagyszüleim felfedeztek egy testi hibát a páromon. Hiába figyelek erre, nem veszem észre. Lehet ekkora a rózsaszín köd? (többi lent)

Figyelt kérdés

Több mint két éve vagyok együtt a párommal, így már ő is részt vett több családi eseményünkön. Pár hete beugrottam a nagyszüleimhez és ők mondták, hogy figyeljek oda, mert szerintük idegi alapon párom rángatja a vállát. Szerintük ezt kezelni kell. Nekem ez sose tűnt fel ezelőtt, de azóta próbáltam megfigyelni, de mots látom. Nem is éreztem ezt sose, se ölelésnél, se összebújásnál és akkor se ha fogom a kezét.

Úgy gondolom, hogy az, hogy vki rángatózik egy elég objektív dolog és feltűnne a szerelem ellenére is. Ez nem olyan, mint amikor a szerelem elvakít és nem zavar, hogy rendetlen vagy ilyesmi. Ráadásul munkájából kifolyólag őket komoly vizsgálatoknak vetik alá, így úgy gondolom, már kijött volna ott is, ha baj van.

Járt már valaki hasonlóan?

2023. jan. 6. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak akkor rángatódzik ha az öregek közelében van,egyszerű-allergiás rájuk.Ne menjen a közelükbe...
2023. jan. 6. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

De mi van akkor ha rángatja a vállát? Ki nem xarja le? :D Nekem eddig mindegyik exem csinált valami ilyesmit, egyik a nadrágját igazgatta folyton, másik a pólóját piszkálta stb.

Ezzel nincsen semmi gond. Nem tudom miért úgy adod elő, mintha most derült volna ki, hogy sorozatgyilkos, vagy hogy csak egy lába van.

2023. jan. 6. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az en szemem is tikkel neha, amikor anyosom a szazadik faszsagat probalja lenyomni a torkomon a gyerekkel kapcsolatban 🤣

Pl, hogy adjak neki huslevest (most 1 honapos a fiam) meg kecsketejet (az nem baj, hogy szoptatok, na mindegy).

Lehet a parod csak nem birja a kedves mamat 😂

2023. jan. 6. 16:05
 14/19 A kérdező kommentje:

Jó, tudni, hogy másnál is van ilyen. Köszönöm a válaszokat.

Igazából megérteném azt is, ha kerülné a nagyim.

2023. jan. 6. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Biztos nettó 350 ezer forintért dolgozik, vmelyik nap nekem is örjöngött egy pesti ismerös hogy home office és az éhbér ,még nem járt vidéken :Dddd

2023. jan. 6. 17:23
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Sokaknak vannak ilyen apró "kattanásaik". A legtöbb idegi alapú és nem is nagyon lehet kontrollálni csak ideig-óráig (oké, valamelyiket lehet de nem mindet).

"Igazából megérteném azt is, ha kerülné a nagyim."

Miért? Szerinted fertőző vagy mi? :D Ha ilyenért kerüli, akkor van baj...de nem párodnál és nem a vállakkal...

2023. jan. 6. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom ki a nagyobb hülye, a kérdező, vagy a nagyszülei. Még erősen gondolkozok rajta, pár óra múlva visszajövök az eredménnyel, addig kitartás!
2023. jan. 6. 17:39
 18/19 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
73%

"stresszes munkám van, home office-ban"

"ezt a kommentet nyilván nem a munkahelyemről írom"

???????

2023. jan. 6. 20:03
 19/19 A kérdező kommentje:
16-os a nagyimnak nem a legjobb a természete, ezért írtam.
2023. jan. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!