Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék ki ebből?

Hogyan juthatnék ki ebből?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, szüleimmel élek szinte egész életem dolgoztam (16 éves koromtól) a semmire.

Pár hónapja ott hagytam a munkám , most otthon szekálnak, hogy nem dolgozom , amit teljes joggal tesznek. Amikor még dolgoztam a fizetésem 70 százalékát elkérték, így nem tudtam dolgozni, valahogy mindig tudtak érzelmileg befolyásolni, hogy ne költözzek, ahol élek esély n

sincs kivenni egy szobát, sajnos. Munkát sem találok . Gondolkodtam szállásos munkán, de az nőként veszélyes. Sima érettségim van, amivel nem megyek sokra. S

A családom teljesen mérgező .

2023. jan. 4. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy munkaközvetítőhöz. A jelenlegi munkaerőhiányban valószínűleg lesz valami.

De az is megoldás lehet, hogy elmész síparadicsomba panzióba vagy szállodába szobalánynak. Ott magától értetődő, hogy adnak szállást és télen keresel annyi lóvét, amiből fél évig simán el vagy itthon sőt még gyarapodsz is belőle.

Érdeklődj!

2023. jan. 4. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Nyilvan te tudod , hová szeretnél menni, de ausztriában sokkal jobb a fizu mint magyarban ;)

1 év fizetését félre teszed, van ételed, szállásod !

Ebből már tudsz tanulni, tovabbképezni magad.

Sok sikert neked :)

De azt érzem maradsz ahol vagy :)

2023. jan. 4. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne magyarország külföld? Hol laksz?
2023. jan. 4. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem csak vendéglatas van munka ami ad szallast is.
2023. jan. 4. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Talán érdemes lenne megfontolnia, hogy milyen további lehetőségei vannak, és melyek azok az álmai, amelyeket szeretne valóra váltani. Érdemes lehet újabb tanulmányokat folytatni, önképzéseket végezn.

Kezdj el dolgozni, mond azt a szülőknek, most csak 130 ezret kapsz, de közben a valóságban 200 ezret kapsz. Elvesznek tőled 90 ezret, de ott marad nálad 100-110. Ha veszel azt akkor is 50-70 ezret félre tudsz tenni és az 3 hónap alatt megvan egy albérletre, szobára és költözz el a picsába.

Felnőtt ember vagy, nyiss egy számlát magadnak amiről nem tudnak és ott tedd félre a pénzt.

2023. jan. 5. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!