Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már várjátok a karácsonyt?

Már várjátok a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Én eddig sose vártam,de most valahogy igen várom.
2010. okt. 2. 12:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Várom, mert az azt jelent, hogy itthon lehet lenni néhány napot és jó esetben még ajándékozás is van. Lehet, hogy másnak nem annyira számít, meg az együttlét a fontos, de én ezt a konkrét képmutató rítust szeretem, mert adni és kapni és ezáltal örömet szerezni jó!
2010. okt. 2. 20:54
 42/54 anonim ***** válasza:
Szia!Én nagyon várom mert akkor lesz 1 éves a kislányunk.remélem tetszeni fog neki a karácsonyfa is.Ja,és figyelhetek rá ezer szemmel,hogy ne legyen semmi baj.
2010. okt. 2. 20:56
 43/54 anonim ***** válasza:
bocsi h ilyen soká irok..első oldalon kérdezték mért nem.hát pl mert anya és mama nem jönnek ki jol egymással..a bátyám Amerikába van nem karácsonyozik itthon,kb szülinapomra jön haza ami februárba van..sose kariztam nlküle..volt h 1évig nem láttam mert Angliába volt de karira azér hazajött. szar az egész..szétesve a család meg minden.:( de majd megprobálok a karácsony szellemére gondolni: D
2010. okt. 2. 21:24
 44/54 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem várom. Megint nincs senkim, nincs családom, és évről-évre csökken az esélye, hogy valami normális kapcsolatot találjak. Ebben az évben is rondán mellényúltam a pasikkal, még most is iszom a levét mindkét próbálkozásomnak, most egyszerűen nincs gusztusom egy újabb kísérlethez.

Ez viszont azt jelenti, hogy megint a kutyával karácsonyozom, és úgy evezünk át az ünnepen, mint egy hétköznapon. Majd idejében el kell kezdeni edzeni magam rá, tavaly is így csináltam, lehetett volna rosszabb is.

A karárcsony is egyszerű munkanap lesz. Leszámítva, hogy egy csomó pénz elmegy majd ajándékokra.

Túlélőnek születni kell. Én az vagyok.

Sebaj, jó lesz az.

2010. okt. 2. 22:40
 45/54 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy akik nem tudnak örülni a karácsonynak, azt hiszik, mindenki csak képmutatásból várja? Sok ilyen hozzászólás volt és ezt úgy sajnálom. Tényleg nem lehet egyetlen alkalom az évben, amikor az ember megpróbál szeretni?

Én őszintén nagyon várom. Mert ünnep. Készen kaptuk, hagyománya van. Remélem, akik most még azt hiszik, hogy nincs és nem is lehet valóban boldog a karácsony, idén megtapasztalják, hogy mégiscsak lehet. :)

2010. okt. 2. 23:55
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon várom. Elég gáz volt az anyagi helyzetünk tavaly is, tavalyelőtt is, de a karácsony valahogy mindig jól sikerült. Nem az ajánydék mérete- ára számit, Volt olyan, aki csak egy kis snassz apróságot kapott, de éppen tegnap tudtam meg, hogy meg nem válna tőle a világ minden kincséért sem. És ez nekem hihetetlenül jól esett, mivel eleve 16 embernek veszünk ajándékot, igy ne számitson senki sem több 10 ezres tételekre. Mindenkinek megpróbáljuk viszont megtalálni a személyre szólót, és ez pl. tavaly is nagyon összejött. :))
2010. okt. 3. 09:17
 47/54 anonim ***** válasza:
Kösd ki a fát. Én fontam neki szines madzagot, hogy ne üssön el a szines fától. Furtunk a mennyezetbe egy kapót, és oda kikötjük a fát. Igy nincs vész.
2010. okt. 3. 09:19
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 23:55

Ott a pont. Igazad van, szerintem nem képmutatás, mert mi az év többi napján is szeretjük egymást (nem tudom, ki hogy van vele) csak abban a pár napban jobban odafigyelünk a másikra, jobban kényeztetjük, és gondolunk rá, hisz veszünk neki valamit, vagy magunk készitjük el az ajándékot. A többi napon munka mellett, gyerek mellett, gondok mellett bár a szeretet megvan, nem mindig tudjuk kimutatni. szerintem évente az a pár nap jár a családnak. (nekünk nem 2 naptári nap a karácsony, hanem az ajándákok megszerzésének időpontjától kezdve jobban figyelünk a másikra, tehát november-december-január első pár napja)

2010. okt. 3. 09:25
 49/54 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. Ez lesz a kislányom első karácsonya. Januárban született, így már elég "nagy" lesz hozzá. Még nem tudom mit fog kapni, de az tuti, hogy a fát nagyon ki kell kötnünk, mert magára borítaná (nekünk mindig ilyen 180 cm körüli fánk van:)).
2010. okt. 3. 11:36
 50/54 anonim válasza:
Nem vártam soha előre,mert sosem volt még igazi meghitt(család együtt,ajándékozások)karácsonyunk:(A volt barátommal nem rég ért véget a két éves kapcsolatunk,ami alatt kb 3karácsonyt és szilvesztert töltöttünk együtt..Ezek után félek hogy a mostanin öröm helyett sírni fogok..na de mind1..
2010. okt. 8. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!