Anyák kiöregedő leánygyermekkel? Ti hogyan reagáltátok le, amikor a közel 40 éves lányotok egy sokkal fiatalabb fiúval vesztegette az idejét, ahelyett, hogy egy megbízható férfias férfit keresett volna magának?
Figyelt kérdés
Ráadásul a fiatal gyerek nem is volt férfias, és még csak jól sem nézett ki, tehát nem tudott volna szép unokákat összehozni.
És ráadásul a lányotoknak ezelőtt, fiatalabb korában voltak jóképű, magas, passzoló életkorú barátai, de mégsem lett belőle házasság vagy akármi.
De a VÉGÉN azért csak összejött a férfias férfi. Akkor boldogak lettetek, hogy egy szemrevalót hoz haza a vasárnapi ebédre?
2022. dec. 17. 17:59
51/65 anonim válasza:
Talán a személyiséget is nézni kéne, nem csak a testet.
52/65 anonim válasza:
Jó, szóval összefoglalva: az exed után sírsz, miközben együtt vagy egy ötvenéves prostituálttal, de őt is csalod olyan csajokkal, akiket aztán ghostolsz a randin, és ezek mellett nem érted, miért nem te vagy a nők álma...
53/65 A kérdező kommentje:
prostituálttal? szóval rasszista is vagy?
2022. dec. 28. 15:20
54/65 anonim válasza:
A prostituáltnak mi köze a rasszizmushoz?
55/65 anonim válasza:
😂😂 egyre jobb ez a beszélgetés
56/65 A kérdező kommentje:
54
az a problémám, hogy te összekötöd a prostitúciót a thai masszázzsal és a thai emberekkel (ez a rasszizmus)
2022. dec. 28. 17:14
58/65 anonim válasza:
Szerintem a thai nőnek nem a párja vagy, hanem az ügyfele.
59/65 anonim válasza:
54-es vagyok. Én az 51-es választ írtam még te nagyon okos :D
60/65 anonim válasza:
Bakker, hát te magad írtad a 36-os kommentben, hogy "ez a nő, akivel vagyok, nyilvánvalóan szexuális szolgáltatásokat is kínál vagy kínált, hiszen pénzt akar keresni". Tehát szerinted prostituált. Én direkt nem azt írtam az 52-esben, hogy "ötvenéves thai prosti", mert az rasszista lett volna, csak annyit, hogy "ötvenéves prosti", amit te magad vallottál be. Egyébként voltam már thai masszázson többször, és egyikük sem volt prostituált, ilyet jelenleg egyedül te ismersz itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!