Anyák kiöregedő leánygyermekkel? Ti hogyan reagáltátok le, amikor a közel 40 éves lányotok egy sokkal fiatalabb fiúval vesztegette az idejét, ahelyett, hogy egy megbízható férfias férfit keresett volna magának?
Ráadásul a fiatal gyerek nem is volt férfias, és még csak jól sem nézett ki, tehát nem tudott volna szép unokákat összehozni.
És ráadásul a lányotoknak ezelőtt, fiatalabb korában voltak jóképű, magas, passzoló életkorú barátai, de mégsem lett belőle házasság vagy akármi.
De a VÉGÉN azért csak összejött a férfias férfi. Akkor boldogak lettetek, hogy egy szemrevalót hoz haza a vasárnapi ebédre?
???
Mi közöm hozzá? Miért ezen múlna a boldogságom?
Napi provokáció kipipálva. Azért ne nézzük már le az idős szülőket.
nem tudom, de anno amikor sikerült összeszednem 29 évesen egy jó testű 28 éves ügyvéd nőt, és 1 évig jártunk, akkor nem elég, hogy végig a két lábon járó romhalmaz de jóképű exét siratta, de még anyukával együtt az én jelenlétemben kórusban magasztalták a csávót, hogy ő valójában egy JÓ ember volt. (akkor én nem?)
annak ellenére, hogy lehúzta, megcsalta, átverte a csajt éveken keresztül
utánam meg egyedül volt pár hónapig aztán összejött egy szintén fiatalabb, de csak 5 évvel fiatalabb orvos csávókával, akinek korábbi házasságából volt egy 2 éves gyereke.
engem kirugdalt a korkülönbségre hivatkozva, de ha JÓ a KAN, akkor ugye ezek a szabályok elég tágan vannak értelmezve és alkalmazva
Nekem konkrétan megmondta a csaj, hogy igazából a kinézetem csak annyit számit neki, hogy éppen nem undorodik tőlem, de amúgy semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!