Normálisak ezek?
Én a kérdést nem értem:
"Normálisak ezek?"
Kik???
14:09-es igen pont így értettem:) én írtam a nagymamás sztorit... azt én sem itélném el persze, ha wc papírt hozna...csak nekem az volt furcsa, hogy bement mikor tudta hogy senki se lesz otthon...
És szerintem ijedtében hívta anyukát, hogy leplezze meglepődöttségét.
Higgyétek el sokmindent nem tudtok a nagyitokról!:D
+kiegészítésként. Nekem ez volt szembeötlő: " feljött, amint anyám elment melózni "
ha nem tudta, hogy otthon van (és nyilván nem tudta, ezért hívta anyukát) akkor miért pont azután ment fel hozzájuk hogy az annya elment dolgozni?
Érdekes dolgok ezek..és ne higgyétek hogy veletek nem csinálnak ilyet...lehet hogy igen, csak ti nem tudtok róla:)
Hogy normális-e, hogy öreganyám felmászkál, mikor mi nem vagyunk otthon (igen csinálja, csak mi már tudjuk) aztán rendesen megbeszéli öregapámmal, aki mellesleg kever a nővéremmel és az öcsémmel, holott semmi baj a fejével, egyszerűen (hogy is mondjam szépen, hogy is mondjam) nem érdekli, hogy mi van velünk. Amúgy nagyim úgy hívta fel anyámat, hogy majd ő közbenjár azért, hogy megvonják a családipótlékot, és kitelik tőle. Egyszer már a házból is ki akart dobni tesóimmal együtt.
Amúgy köszönöm a normális és normátlan válaszokat. :)
Na látjátok megmondtam... nem örülünk mi unokák, ha a közellakó nagyi sokszor látogat, pláne ha csak szaglászni.
Kérdező! Miért nem oktattátok még ki a nagyszülőket hogy mégis mit képzelnek?Nincs joguk ilyen szinten bemenni a lakásotokba ha nem vagytok otthon.
Nem tud kirakni, nem tud közbenjárni. Oregek, szerintem már sok minden zavaros számukra.
Egyebbkent most valamilyen randa virus van, sokan esnek vissza tobbszor is. Ezt szerintem a dokid is tudja, es o is lehet hogy ad meg igazolást. Csak a sporolas kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!