Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egy mozaikcsalá...

Hogyan lehetne egy mozaikcsalád család?

Figyelt kérdés
Az hol család, ahol itt van egy szülő meg mostoha szülő, meg a másik oldalon is? Mindent kétszer ünnepelni, külön, itt féltesók, amott mostohatestvérek. Hétvégi gyerek, folyton ott lakó gyerek, alkalmazkodás, tűrés, kompromisszum, másoktól való függés.
2022. dec. 11. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én özvegy férfihoz mentem feleségül, akinek két gyereke volt, és pár év múlva lett egy közös gyerekünk is. A gyerekei az elején nem bírtak, voltak súrlódások, ezzel együtt így 25 év után azt mondom, különben gründoltam össze „hozott anyagból”, mint a barátnőm, aki nulláról indult a férjével, csak közös gyerekeik vannak. (Náluk ott kezdődik, hogy a ma már felnőtt lányával pocsék a kapcsolata, nem ír, nem keresi őt a lánya, mert kínos neki, hogy a férje és az anyja nem jönnek ki, utálják egymást. A már felnőtt fia nem tud kibújni anyuci seggéből és leválni. A férjével pedig az acsarkodás megy csak, mert kezdettől utálja a barátnőm anyját (tehát az anyós). Barátnőm többszörösen két tűz között, pedig ugye náluk nem volt „én gyerekem/te gyereked”, nem volt válás, nem volt szülő korai halála. Akkor miről beszélünk??
2022. dec. 11. 16:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11: Lehet, a barátnőd és a lánya habitusa baromi eltérő és emiatt akkor sem jöhetne létre egy klasszikus anya-lánya kapcsolat sem, ha akarnák, pl. barátnőd introvertált, míg a lány olyan hiperextrovertált, hogy sehogy sem tud a seggén megmaradni. Vagy volt ott valami más a háttérben, amit ő szúrt el, de nem szívesen beszél róla, előfordul ilyen is.
2022. dec. 11. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!