Ha van egy lány és ha annak van egy ikertestvére (öcse) és ha én össze jövök azzal a lánnyal akkor az öcse az ki lesz nekem? És én ki leszek az öcsének? Remélem tudtátok követni.
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 20:07
1/21 anonim válasza:
A fiú a barátnőd öccse lesz, te pedig a nővére barátja.
2/21 A kérdező kommentje:
Újat nem mondtál. De családfáilag nincs erre valami pl sogor és mondjuk összes házasodom azzal a lányal akkor se?
2022. dec. 6. 20:13
3/21 anonim válasza:
Ha összeházasodtok a lánnyal, akkor az öCCSe nyilván a sógorod lesz.
4/21 anonim válasza:
Az összejössz, meg a házasodsz baromira nem ugyanaz.. de attól hogy CSAK jártok, még nem a sógorod a csajod fiútesója.
5/21 mantis religiosa válasza:
Kölcsönösen egymás sógórai lesztek.
6/21 anonim válasza:
öccse
összejövök
sógor
lánnyal
összeházasodom
7/21 anonim válasza:
Burkoltan arra irányul a kérdés, hogy ha a lánnyal összeházasodtok, akkor rámozdulhatsz e az öccsére is?
8/21 anonim válasza:
Szerintem burkoltan erre gondolt igen. Mivel foglalkozik az össze? Marics Petit hallgat?
10/21 A kérdező kommentje:
Jó valóban nem írtam a kérdésbe a hazasodás szót bocsi elfelejtettem.
7. 8. Ne magatokból induljatok ki. Már az ember nem lehet kíváncsi se anélkül hogy be ne szóljanak valami baromságot.
2022. dec. 6. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!