Hogyan reagalnatok, ha gyermeketek azzal allitana haza, hogy szuleim, fekete boru a parom (bno/barat)?
De ez csak egyetlen ember a sok millió közül...
Képzelj el egy történetet. Idejön egy japán pasi. Találkozik egy magyar lánnyal, aki rögtön le akar vele feküdni. Erre ő hazautazik, és mindenkinek elmeséli, hogy a magyar nők mind k*rvák, mert rögtön le akarnak feküdni az emberrel.
Vagy az a japán pasi látja, amint egy magyar veri a feleségét. És hazamegy és mindenkinek meséli, hogy a magyarok verik a feleségüket.
Ugye, hogy ezek nem igazak? Mert az a japán férfi EGYETLEN példa alapján ítélt meg egy egész nemzetet.
Azt gondolom, hogy ez minden szempontból hiba. Egyetlen példa alapján véleményt alkotni egy sokmilliós csoportról.
Hogy az eredeti kérdésre ismét válaszoljak: nekem nem lenne bajom egy fekete bőrű vejjel/mennyel. Mert megtanultam felülemelkedi az előítéletességen. Allahnak hála érte.
Kérdező, én is írtam tapasztalatot, mégis lepontozott valaki. 1. voltam, igazat írtam
Szerintem nem a bőrszín számít, nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember. Egy rakás fehéret ismerek, akik szemét disznók, egy rakás fehéret ismerek, akik nagyon rendesek, és a többi bőrszínre ugyanígy, nyilván itt Magyarországon fehérekkel vagyok leginkább körülvéve, és kevés a többi bőrszínű ismerősöm, illetve akiket látok, de nem a bőrszín tesz valakit jó vagy rossz emberré.
Hogy egyes országokban mások a törvények, az egy dolog, Amerikában lelőheted a szomszédodba betörő embert is, a saját telkedre betörőről nem is beszélve, arab országokban még a női egyenjogúság feleúton se tart, harcolnak ott is érte, de ha valaki itt él Magyarországon, az itteni törvények vonatkoznak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!