Az Anyámat futtatja egy férfi és meg van őrülve érte, olyan mint egy tinédzser. Jogos hogy nem akarok vele beszélni sem vagy tennem kene valamit?
Mostanaban jottem erre ra. Elmegy itthonrol nem itthon alszik, aztan haza jon es latom hogy van penze. Sokszor latszik rajta hogy veri az az ember, a szaja sokszor fel van van szakadva..van amikor napokig alszik, olyankor az ember nem keresi es az a baja, bele van orulve. Aztan megint elmegy es megint van penze. 1000% hogy futtatja az az ember. Van amikor napokig eltunik.
Mar nem birom elviselni amit csinal ,mint egy szerelmes tinedzser ugy viselkedik, nem birom elviselni az arc mimikait meg semmit annyira elegem van.
Jogos hogy nem akarok beszelni vele? Tennem kene valamit? De az o elete, en nem szolhatok bele. Meg van bolondulva
Ha ra nezek tiszta stressz vagyok, es nem birom megerteni hogy hogy lehet ilyen 48 evesen. nekem erre nincs szuksegem.
Hogy kell azt elképzelni, amikor látszik, hogy valakinek van pénze?
Egyébként én eddig úgy tudtam, hogy ha valakit futtatnak, ráadásul erőszakkal veszik rá, akkor nem hagynak sok pénz nála.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Itt hamar kifulladt, kellett hát az uj mese
5: túltolta a sztorit... Pl. a felrepesztett szájjal...
Egy strici nem teszi tönkre az aranytojást tojó tyúkját.... :)
A storyban a durva az lett h téged jobban zavar h belesett anyád a pasasba mint az h prosti 😅
Egyébként a kur..ákat nem verik meg a futtatóik. Felrepedt szájjal nincs szaxi
"Az Anyámat futtatja egy férfi "
Lehet, hogy csak az edzője...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!