Anyukák! Ti engednétek láthatást egy olyan "apának", aki csak megcsinálta a gyereket?
"Megcsinálta?"
Hmmm... eddig úgy tudtam, a gyerekcsináláshoz 2 ember kell. A kérdező ott se volt?
Az az igazság hogy anyukám nekem sem engedi hpgy apukám meglátogasson vagy esetleg én menjek hozzá..a gyerektartást rendesen fizeti de egy telefont nem ejt meg vagy egy e-mailt hogy mi van velem..kb 5 éve láttam utoljára ha nem több és akkor azt mondta h engem szeret a legjobban...de nem látom rajta...de én ennek ellenére is valahogy szeretem őt..és ha anyám nem tiltana tőle elmennék hozzá hogy megismerjem. mert ő nem tehet semmiről mert anyum hagyta ott.
szóval szerintem ne tiltsd el a gyerektől mert ugy járhat mint én...
Köszönöm mindenkinek.
Vannak ilyen "apák", sajnos...5hónaposan hagyott el egy másik nőért és azóta semmi hír róla, eddig.Nem pereltem be, ezért nincs apasági és gyerektartás sem.Most csak azért kértem tanácsot, h jól döntsek a gyerek érdekeit szem előtt tartva, mivel nekem ő a legfontosabb.Neki van már új apukája, aki szereti és neveli, az igazi meg megbízhatatlan és nem akarom, h ki-be járjon a gyerek életében.Egyébként meg a kocsmákban tölti a mindennapjait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!