Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a gyerekeim...

Mit tegyek, ha a gyerekeim nem viselik jól a válás?

Figyelt kérdés

8 és 6 évesek, egy éve mentünk szét apukájukkal. Nehezíti a helyzetet az is, hogy 2-3 hónap múlva megszületik a féltesó.

Hordom őket pszichológushoz is. Már a nő ellen is vannak, és a nagy már az apjával se akar elmenni sehova. És én kerülök rossz helyzetbe, mert az van, hogy én hergelem ellenük a gyerekeket, pedig nem. Rengetegszer leültünk együtt és külön is a gyerekekkel, de hiába, és sokszor a nagy biztatja a kicsit.

Még mindig reménykednek benne, hogy osszejövünk, de erre az esély 0.

2022. nov. 25. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Idő kell nekik. Ex meg azt hiszi az esti mesét pótolja egy szombattal? A gyerek nem hülye. Pontosan tudja hogy Őket is eldobták az új családért. De a jog szerint találkozni kell. Neked kitartást. Gyerekek gyorsan változnak, csak a karácsony idején nehezebb. Sokat beszélgess velük csak ne apukáról és a helyzetről. Nekik a játszotéren a helyüket és nem a csatatéren.
2022. nov. 26. 02:43
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Magyarul apuka egy másik nőért lépett le. Ezt egyik gyerek sem emésztené meg könnyen, de persze te vagy a hibás, mert "hergeled" őket.

Egy gyerek sem hülye, én is tudtam, hogy apa szexelni jár egy másik nőhöz (anya halála után félévvel?). Próbálta tagadni, de ugyan, kérlek? Nem, az a ő nő tényleg csak a testi vágyak miatt kellett, mert csak 4 év múlva lett új kapcsolata, de nem értem, minek hazudozni?

2022. nov. 26. 07:31
 13/22 anonim ***** válasza:
7%

12

Itt anyukát csinálták fel félévvel a szétcuccolás után ha jól értem.

2022. nov. 26. 07:59
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
13-as: Nem, nem jól érted, de ezt le is írta a kérdező.
2022. nov. 26. 08:02
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
A családi idill :D
2022. nov. 26. 08:09
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Az az apuk dolga, hogy elérje, hogy jól érezzék magukat nála a gyerekei, nem a tiéd. Miért is kerülsz te rossz helyzetbe? Nem mindegy mit gondol rólad az exed?
2022. nov. 26. 08:13
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
A pasas nyilván cseszetegi meg támadja a kérdezőt, úgyhogy nem mindegy.
2022. nov. 26. 09:22
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem kell erőltetni ezt az apa dolgot, jobb ha ezt belátja az exed. Te csak annyit tehetsz, hogy a gyerekeidet továbbra is szereted, ha az apjukat szidják neked, akkor csak szólj rájuk, hogy ebből elég legyen, és csak zárd le annyival ezt a beszélgetést, hogy minden egyes alkalommal azt mondod nekik: " a harag fárasztó és ártalmas". Egy idő után csak fel fogják, hogy nem akarod azt hallgatni, mennyire el vannak keseredve. Emellett próbáld meg minél több minőségi programokra elvinni őket. Nem akarok gonosz lenni, de a férjed mégiscsak megcsalt és elhagyott téged, a gyerekeit pedig egy elég kellemetlen helyzetbe sodorta, csak azért, hogy a nőjével legyen. Tetszik vagy sem, számolnia kell a következményekkel, pontosabban el kell fogadnia azt a tényt, hogy a gyerekeit sikerült úgy mégsebeznie, hogy rá se bírnak nézni. Azt is meg kéne értenie, hogy ez nem egy-két perc alatt jönnek helyre a dolgok. Ha az exed nem akar hinni neked, akkor a gyerekek pszichológusával beszéljen, hátha neki sikerül felvilágosítani azt a szerencsétlent.
2022. nov. 26. 09:28
 19/22 anonim ***** válasza:
8%
A 13 személyében látom beesett a nőgyűlölő is...
2022. nov. 26. 09:34
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Mocskos férfiak!
2022. nov. 26. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!