Mit tegyek, ha a gyerekeim nem viselik jól a válás?
8 és 6 évesek, egy éve mentünk szét apukájukkal. Nehezíti a helyzetet az is, hogy 2-3 hónap múlva megszületik a féltesó.
Hordom őket pszichológushoz is. Már a nő ellen is vannak, és a nagy már az apjával se akar elmenni sehova. És én kerülök rossz helyzetbe, mert az van, hogy én hergelem ellenük a gyerekeket, pedig nem. Rengetegszer leültünk együtt és külön is a gyerekekkel, de hiába, és sokszor a nagy biztatja a kicsit.
Még mindig reménykednek benne, hogy osszejövünk, de erre az esély 0.
Magyarul apuka egy másik nőért lépett le. Ezt egyik gyerek sem emésztené meg könnyen, de persze te vagy a hibás, mert "hergeled" őket.
Egy gyerek sem hülye, én is tudtam, hogy apa szexelni jár egy másik nőhöz (anya halála után félévvel?). Próbálta tagadni, de ugyan, kérlek? Nem, az a ő nő tényleg csak a testi vágyak miatt kellett, mert csak 4 év múlva lett új kapcsolata, de nem értem, minek hazudozni?
12
Itt anyukát csinálták fel félévvel a szétcuccolás után ha jól értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!