Mit tegyek? Nem így terveztük, de így alakult. Hogyan tovább? hogy mondjam el neki?
Ne légy ennyire önzetlen!
Neki meg joga van megtudni!
Szerintem mondd el neki mert az a tiszta de ne maradj vele csak a baba miatt, így lesz neki is jó meg neked is. Biztosan váratlanul fogja érni a dolog de muszály elmondanod neki mert ha nem teszed felér egy súlyos hazugsággal. Monddd meg neki, hogy köztetek amúgy mindennek vége de bármikor láthatja a picit egyszóval attól még ő lesz az apja. A korkülönbség miatt is arra gondolok, hogy túl-túl fiatal vagy hozzá szinte a lánya lehetnél és előbb utóbb megromlana ez a kapcsolat. Most nem magamat akarom védeni de köztem és a férjem között 11 év korkülönbség van ami szerintem még belefér.
A megmondáshoz sok erőt kívánok neked!
OFF:
Most le fognak sokan pontozni, de nem érdekel:
Végre! Ez olyan jól esett a májamnak, mikor apuci rájön, hogy a feszes seggü 20 éves helyett, inkább azt az asszonyt kellett volna megbecsülnie, akivel leélte a fél életét, kitartott mellette jóban-rosszban.
És a válaszom, ebben nincs egy fikarcnyi rosszindulat sem: ha nem késő, vetesd el a gyereket. Már rájöhettél, hogy nem te vagy az "igazi" számára, na meg szerintem neked sem ő, aki amúgy is az apád lehetne.
Fiatal vagy, rengeteg lehetőséged van még boldog párkapcsolatra, családra, gyerekre egy olyantól, aki mindenben passzol hozzád.
Nem vetetem el, még hozzá három okból. Az egyik: közel három hónapos terhes vagyok.
A másik nem venném el egy olyan férfitól a gyermekét, aki egész életében azt hitte nem lehet.
Három, szeretem ezt a picit, hiába pár napja értesültem róla.
Nem egyszerű elmondanom neki, ismerem annyira, hogy ragaszkodni fog az együtt éléshez. Nem fog megelégedni hétvégi látogatással, vagy hétköznapi délutánokkal. Neki ez nagy meglepetés. A megismerkedésünkkor mesélte, minden vágya egy gyermek, de nem lehet. Viszont sokat költött az új házra, döntött, úgy, hogy a baba akkor még nem befolyásolta. Nekem ez épp elég ok arra, hogy nem tudnám elképzelni vele az életem tovább, de az övét sem szeretném tönkre tenni. Nyílván okkal tért vissza a volt feleségéhez, és hagyott el engem. :( Fáj, mert én szeretem, de csak a pici miatt nem menne a kapcsolatunk. sosem érezném úgy, hogy engem is szeret és nem csak kötelesség.
Most olvastam, amit írtál, és nagyon jól gondolkozol!
:)
sok egészséget a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!