Mit gondolsz ezekröl nevekröl? Adnád születendő gyerekednek?
Figyelt kérdés
Rokonomnak 3 gyermeke van:
11 éves lány: Nazira, Shekina
9 éves lány: Tirza, Sheron
3 éves: Noé, Szantínó.
Milyen nevek ezek? Hiszen mi magyarok vagyunk. Neked hogyhívják gyermekeid?
2022. nov. 18. 15:20
1/17 anonim válasza:
Shekina, Sheron, Szántínó nem.adható nevek Magyarországon.
2/17 anonim válasza:
Az, hogy biztos szép nevek az országukban. Gondolom, a másik szülő külföldi, ott is élnek.
3/17 anonim válasza:
Nem, nem tetszenek, nem adnám, de a többség nem is adható Magyarországon. Amúgy mi kozod hozzá, ki hogy nevezi el a saját gyerekét? A tiéd lehet majd Emese, Tímea és Vajk
4/17 anonim válasza:
Gondolom nem a napon barnult a kedves rokon..😂
5/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek ezek a nevek, ezért nem is adnám őket.
6/17 anonim válasza:
Undorító nevek, sorry, nem tudnám annyira utálni a saját gyerekem, hogy így kiszúrjak vele.
7/17 anonim válasza:
Egyedül a Noé,ami tűrhető.De mindenki úgy nevezi el a gyerekét,ahogy akarja.:-D
8/17 anonim válasza:
Szerintem csak szokatlan nevek. Ami érthtő, hiszen Magyarországon nagyrészük nem anyakönyvezhető. Nyilván ahol élnek, ott ezek szokványos nevek, és az ottani emberek már hozzászoktak, hogy vannak, akiknek ez a nevük. Lehet, hogy azon döbbennének le, hogy a te gyerekeid Álmos és Hunor. (Gondolom ilyesmi nevük lehet, a kérdésedből ítélve.)
9/17 anonim válasza:
Bocs, de szerintem is tipikusan a cigók adnak ilyen "közel keleti" neveket a pujáróiknak.
10/17 anonim válasza:
Szerintem meg a cigók értelmi szintén van aki ilyen parasztvakító provokációnak bedől és vagdalkózik olyan nevek miatt amiket nem is lehet adni.
Én ismerek egy magyar családot és Szászkiá Szkilárnak, valamint Gíjjermó Joszéármándónak hívják a gyerekeiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!