Volt h kimenekültél valahonnan mert megláttál egy "kedves" családtagot?
Elváltam, az anyósomék nagyon sokat bántottak, mondhatni sok szöget vertek bele a házasságunk koporsójába. Legutóbbi alkalommal nagyon csúnya veszekedés generálódott, anyósom-apósom mindent a fejemhez vágtak, főleg azt ami nem igaz, de azért tud fájni, én meg válaszoltam ugyan, de olyan megalázó és földbedöngölő szituáció volt h ma is rossz visszagondolni.
Lassan fél éve ennek és mivel közel lakunk, egy helyre járunk vásárolni óhatatlan volt h egyszer összefutunk. Na ez tegnap történt, a fiammal vásároltunk, épp befejeztük, toltam ki a kocsiban és akkor megláttam apósomékat....és hát amilyen gyorsan csak lehetett elkezdtem szaladni a kijárat felé, talán nem láttak meg, remélem. Eszem ágában sem volt velük találkozni, be a gyereket a kocsiba és haza. Otthon teljesen kész voltam, annyira felzaklatott a dolog, pedig én voltam aki legutóbb megőrizte a hidegvérét, nem sértegettem őket, de rám nem jellemző módon szinte megfutamodtam.
Tudom, mi lett volna a helyes döntés, kimérten köszönni nekik, gratulálni az új unokához és felnőtt módjára viselkedni, nem úgy mint egy ovodás! Tegnap nem sikerült szembenézni a "mumusaimmal"! Volt valaki ilyen helyzetben, éreztétek már ezt? Mi okozta a rémületet?
soha többet ne csinálj ilyet.
az ilyen emberek szerinted megérdemlik azt hogy miattuk fussál vagy bármit csinálj. szépen végezd a dolgod. köszönni ne köszönj mert nem érdemlik meg.
ennyi
Bizony szégyen a futás,de hasznos!:)
Nem szép az ha ennyire el akarod kerülni Őket,de végül is megértelek!
Már csak az lehet a ciki ,ha kiszúrtak és legközelebb megszólnak érte!
Végül is nem oszt,nem szoroz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!