Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt h kimenekültél valahonnan...

Volt h kimenekültél valahonnan mert megláttál egy "kedves" családtagot?

Figyelt kérdés

Elváltam, az anyósomék nagyon sokat bántottak, mondhatni sok szöget vertek bele a házasságunk koporsójába. Legutóbbi alkalommal nagyon csúnya veszekedés generálódott, anyósom-apósom mindent a fejemhez vágtak, főleg azt ami nem igaz, de azért tud fájni, én meg válaszoltam ugyan, de olyan megalázó és földbedöngölő szituáció volt h ma is rossz visszagondolni.

Lassan fél éve ennek és mivel közel lakunk, egy helyre járunk vásárolni óhatatlan volt h egyszer összefutunk. Na ez tegnap történt, a fiammal vásároltunk, épp befejeztük, toltam ki a kocsiban és akkor megláttam apósomékat....és hát amilyen gyorsan csak lehetett elkezdtem szaladni a kijárat felé, talán nem láttak meg, remélem. Eszem ágában sem volt velük találkozni, be a gyereket a kocsiba és haza. Otthon teljesen kész voltam, annyira felzaklatott a dolog, pedig én voltam aki legutóbb megőrizte a hidegvérét, nem sértegettem őket, de rám nem jellemző módon szinte megfutamodtam.

Tudom, mi lett volna a helyes döntés, kimérten köszönni nekik, gratulálni az új unokához és felnőtt módjára viselkedni, nem úgy mint egy ovodás! Tegnap nem sikerült szembenézni a "mumusaimmal"! Volt valaki ilyen helyzetben, éreztétek már ezt? Mi okozta a rémületet?

2010. szept. 29. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, ügyes voltál!A rémületet benned a sok megaláztatás okozta, amit veled elkövettek. Például én anyósomékkal szóba sem állok négy éve. Annyira megaláztak, azt nem lehetett és nem is fogom soha megbocsájtani.
2010. szept. 29. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én volt párommal vagyok igy,pedig már jó pár éve,amikor még friss volt és azt hittem őt látom ,a buszon majdnem hánytam az idegtől,alig birtam ki mig leszállok az első bokorig,pedig ccsak hasonlitott rá az illető.Sajnos azóta is megrándulok ha csak nevét hallom.
2010. szept. 29. 13:14
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, kedves vagy.....csak az a rossz, h belegondoltam, h akkor most mindig el fogok rohanni?....ők voltak gonoszak és miért érzem magam még mindig "gyengének" velük szemben?
2010. szept. 29. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

soha többet ne csinálj ilyet.

az ilyen emberek szerinted megérdemlik azt hogy miattuk fussál vagy bármit csinálj. szépen végezd a dolgod. köszönni ne köszönj mert nem érdemlik meg.

ennyi

2010. szept. 29. 13:18
 5/6 A kérdező kommentje:
gyorsabban kezdtem tolni a kocsit.....h gyorsabban kerüljek háttal nekik.....úgy éreztem nem vagyok még felkészülve egy "sziasztok-ra"
2010. szept. 29. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Bizony szégyen a futás,de hasznos!:)

Nem szép az ha ennyire el akarod kerülni Őket,de végül is megértelek!

Már csak az lehet a ciki ,ha kiszúrtak és legközelebb megszólnak érte!

Végül is nem oszt,nem szoroz!

2010. szept. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!