Milyen ajándékot vennétek egy pasinak a 60. születésnapjára, ha nem iszik, nem dohányzik, nem gyűjt semmit?
Figyelt kérdés
Ruhát, tortát ne írjatok, a válaszokat, ötleteket előre is köszönöm!2010. szept. 28. 22:37
12/17 anonim válasza:
A 60. szülinapomra két 20 éves, festett szőke prostinak örülnék legjobban.
Bár még csak a 32. jön lehet, hogy már most meglepem magam velük... :P
14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ, a vicceseket is. Valaki kérdezte, hogy van-e autója, igen van. Sajnos horgászni nem horgászik és fürdőbe, kirándulni, utazni se szeret menni, kész vagyok, ötletem semmi...
Mondjuk a könyv a nem rossz ötlet, csak fogalmam sincs, milyen típusút szeretne... Mint említettem, nem túl szoros a kapcsolat.
2010. szept. 29. 11:49
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem tetszene az utolsó válaszadó tippje, csak ezzel sötétben kellene zuhanyozni, hogy élvezni tudja nem?
Ha van még valakinek ötlete, szívesen várom! Köszi
2010. szept. 29. 21:38
17/17 anonim válasza:
Én a keresztapámnak a 60.ra egy nagy pezsgős poharat vettem,díszdobozba.És rá volt gravírozva a pohárra egy 60-as szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!