Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősötök, aki...

Van olyan ismerősötök, aki nagyon buta?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

hajjajjjjjjj...

a buta emberek általában hirdetik, hogy milyen okosak, szépen nagyot szoktak koppani...megesik...

2010. szept. 28. 19:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Az én ismerősömnek alapműveltségében is hatalmas hiányok vannak, amiről részben ő, részben a neveltetése tehet. Próbálok segíteni neki sok mindenben, de nem megy.
2010. szept. 28. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Van. A legszomorúbb az, hogy felvették egyetemre.
2010. szept. 28. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Volt gimiben egy osztálytársam, na, ő olyan egyszerű, mint a faék.

Egyetemen is volt egy csaj, őt csak pszichoesztinek hívtuk.

Meg van itt egy anyuka, aki az ovi megnyitom mellettünk ült, és miközben ment az óvónők bemutatása félhangosan ócsárolta őket. Nagyon kínos volt.

2010. szept. 28. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Van egy osztálytársam aki minden csajnál szebbnek és okosabbnak valamit felsőbbrendűnek gondolja magát.Totál kiakadok a hülye megszólalásaitól.Előszeretettel hirdeti kivel hol mikor és hogyan feküdt le(egyéjszakások,az utcán akár)és kiakad ha lek..zák.Mindenkinek beszól de kb kettőig nem tud elszámolni.Minél kevesebbet vagyok vele egy közegben és nem nagyon beszélek vele.
2010. szept. 28. 21:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Van. Abban nyilvánul meg, hogy alig tud írni, beszélni még csak-csak. Szókincse egyenlő a nullával, nem tudja magát kifejezni. Mindig másokra akar hasonlítani, saját véleménye nincsen.
2010. szept. 28. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagyok, szakkollégiumban lakok, szóval nem igazán vannak a közvetlen környezetemben buta emberek.
2010. szept. 28. 22:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Van hát.Abban nyílvánul meg,hogy például semmi alapműveltsége nincs.Péládul,nem tudja,hogy hogy hívják a miniszterelnökünket.Vagy budapesti lakos révén,nem tudja,hogy hányadik kerületben lakik,csak azt tudja,hogy Budapest.Vagy van egy másik,aki nem tudja fejből a saját telefonszámát.Én meg elkerülni nem tudom őket,borzalom!
2010. szept. 28. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott hirtelen 2kolléganőm és a szomszédlány.Oldalakat tudnék irni miben nyilvánul meg.Hihetelenekolyan beszolásokkal az hajam égnek áll.Bár az egyik buta kolléganővel jóban vagyok,mert jó szivű és nem sértődik meg ha kijavitom tudatlanságát sőt sokszor kéri is.
2010. szept. 29. 00:05
 20/21 anonim válasza:

Van egy mondás: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. :)

Sajnos nekem is van ilyen ismerősöm. Az alapműveltségével nincs gond, pl ha csak egyszer-kétszer beszélsz vele nem tűnik fel, hogy hülye szegény. Viszont ha közelebbről megismered... uhh nekem égnek áll tőle a hajam, olyanokat tud mondani. Ő mindig mindenkinél okosabb, ő mindenhez ért, mindenki mást lenéz, nem hallgat senkire, megy a maga hülyesége után, persze mindig pofára esik, de olyankor nagyon tud másokat hibáztatni. :S

2010. szept. 29. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!