Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig volt az etalon a...

Meddig volt az etalon a családotok számára a gyerekeitek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25%

10-es már ne haragudj, de még mindig nem vagyok hajlandó ezt értelmezni...

Én egy 26 éves làny vagyok és szomorú vagyok, amiért van egy értelmi sérült húgom, akinek nem lehet gyereke így, nekem meg még nincsen és a mai világban sajnos csak egyet szeretnék, hogy legyen miből tisztességesen felnevelnem!!

A történetemre sem figyeltél, mert van egy SZÜLŐPÁR, akik a rokonaim (az apa apum unokatesója) akik nagyon szomorúak voltak, hogy csak egy gyerekük született (aki a másodunokatesóm). Mégis mi a túró köze van ennek ahhoz, hogy a kislánynak a nagymamája hány unokát akart? Vagy hogy mit mondott annak idején??

Ne magadból indulj ki. Az én történetemnek semmi köze ahhoz, hogy szerinted hány szülő idióta. Úgyhogy ezzel érvelned óriási butaság.

Az én családomban nem élték meg jól, hogy csak 1 unoka van. És én sem örülök, hogy nem szeretnék kettőt szülni erre a világra.

Hogy szerinted ez a szülők hülyesége, az a te bajod!

2022. okt. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!