Mit tegyek? Korkülönbség miatt szenvednem kell?
Elvált férfi az selejtes? Ez érdekes kijelentés volt.
Lehet hogy jobban is jársz egy elválttal. Sokkal tapasztaltabb, érettebb lehet.
"Nem a korkülönbség a gáz, hanem hogy a férjedet a volt neje ki TUDTA zsebelni, és annyira nem tud saját lábon állni, hogy az anyjától függ. Ez nyomósabb ellenérv. Egyébként meg a korkülönbség relatív. Ettől még működhetne."
Szerintem ebben a válaszban van a lényeg.
Az én férjem 12 évvel idősebb nálam, 22 éves voltam, amikor elkezdtünk randevúzni. Ő is a szüleivel lakott, ugyan előző házasság és gyerek nem volt. Viszont önáűlló embernek ismertem meg, a véleményem azóta sem változott, hogy együtt élünk, összeházasodtunk, gyermekünk lett, sőt!
Szép, hogy gondoskodni akarsz másról, ahogy írod, de egy felnőtt embernek nem szabad kizárólagosan más gondoskodása miatt életben maradnia - tudnia kell önállónak lenni. Nem tisztem megítélni látatlanban a párod, de ezen gondolkodj el, hogy rá mered-e bízni magad, az életed, a jövődet teljesen (!!), mert egy kapcsolat csak így működhet. A legkisebb kétely is megmérgezheti hosszútávon.
És hogyha a férfi önálló, akkor az anyjával sem lesz gondod, ne aggódj, mert ő biztos tudni fogja, hogyan kell kezelni - és kezelni is tudja majd, ha akarja. Vagy van hozzá mersze.
Kívánom, hogy boldogok legyetek, s ne aggódj feleslegesen a szülei miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!