A férfiak a hibásak! A ribizli sógórnőcske miatt is! Ugye 17-es? Orvos látott?
2022. okt. 28. 15:50
22/36 anonim válasza:
Férfi szemmel az ilyen undorító...
2022. okt. 28. 16:02
23/36 Savlekotő válasza:
Igen látott orvos, ahol a nő frigid, képtelen élvezni a szexet, ott előbb utóbb a faszi bárkire rá fog izgulni , fordítva ahol a nő nincs kielégítve ugyan az lesz kielégíti más vagy lelép kilép ha nem ostobák nemtől független hogy a szarban üljenek és csalják a másikat.. Alap a jó szex egy házasságban kapcsolatban, anélkül veszett fejsze nyele mert ennyiből haveroddal is össze állhatnál,ezért kéne hasonlót keresni nem később rinyálni h havi egyszer ki kell könyörögni meg az orrotok előtt is simán másra veri a nyálat a férjetek feleségetek..
2022. okt. 28. 16:03
24/36 anonim válasza:
Hát persze, az október végi ködös +16 fok a legalkalmasabb idő arra, hogy egy szál miniszoknyában lófráljon az ember lánya. Kérdező, póló, vagy bármilyen felső volt azért a sógornődön, vagy "ha már lúd, legyen kövér" alapon egy szál cs@csben illegette magát?
Tudom, mindjárt jön az, hogy ti igazából a Karib-tengernél laktok, csak elfelejtetted leírni...
2022. okt. 28. 16:24
25/36 anonim válasza:
Péntek, délután fél három, pont vége a sulinak....
2022. okt. 28. 16:43
26/36 anonim válasza:
#24- hogy figyel a részletekre, öregem! Már éppen beleakartam kezdeni egy ilyen-olyan okfejtésbe, erre felnyitja a kamuláda tetejét, láttatva a hibákat :D Na mármost- tételezzük fel hogy true a story- ha a férj vevő egy a külső adottságaival pávatáncba kezdő hölgy látványára, és ez tetszik neki, annak ellenére hogy kapcsolatban él, az felvet egy-két hiányosságot közöttük. Minimum kellemetlenül kellene hogy érezze a szitut, hiszen barátnője van, legalább a sógornő erre lenne tekintettel.
Fel kell hívni a tesó figyelmét a sógornő viselkedésére, és ha kétely támad pasi hűségét illetően, akkor el kell gondolkozni a közös jövő értelmén.
2022. okt. 28. 16:48
27/36 anonim válasza:
Oh rengeteg embert csalja a felesége, de ettől sokkal okosabban. Én medencetisztító vagyok, volt már részem hasonló illegés billegésben de akkor szerencsére a férj sose volt otthon. :D a jó férj egész nap dolgozik
2022. okt. 28. 17:01
28/36 anonim válasza:
23-as megint jót szót! Ez a való világ, mégis lepontozzátok. Fájdalmas az a görbe tükör...
2022. okt. 28. 17:03
29/36 anonim válasza:
Ha igaz a sztori,akkor a legjobb megoldás az,ha elbeszélgetsz a pasiddal. Tudod,amelyik férfi tiszteli a párját,az előtt max egyszer tudja magát egy nő illegetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!