Szoktatok a párotok előtt fingani?
"Bölcs Salamon monda vala,
hangos fingnek nincsen szaga.
Amelyik halk,és alattomos,
annak szaga irtózatos."
Bocsi a kis versért..
Szóval én csendben,alattomosan rotyogok,szinte nem is hallani..De a párom és a felnőtt fiam már rohannak is ki szobából,persze röhögve,hogy már megint az életükre törtem!A párom szinte beszél a seggével,olyan hangosan dorombol vele..De tényleg nincs szaga..A fiam teljesen mindegy hogy fingja el magát.Halkan vagy dübörögve...Romlott osztriga szaga van.. :)
De nem csinálunk belőle ügyet..Ez is az élet velejárója..
38/N
Bizonyos élelmiszerek (bab, brokkoli, káposzta, kóla...) plusz az idegeskedés is (a fokozott levegővétel miatt) bélgáztermelést okoz, ez tény. Vagy lent jön ki szellentés formájában, vagy fent jön ki büfi formájában. No most ha visszatartom, az az emésztőrendszert terheli meg, esetlegesen hascsikarást (a büfi visszatartása nálam pl. hányingert, rosszabb esetben majdnem hányást) okoz, ezt nem szeretném. Valamilyen mértékben vissza tudom fogni, hogy kevésbé legyen észrevehető, de aminek ki kell jönnie, annak kint a helye, de szándékosan sose csinálom.
Azt írják az egészségügyi okosok, hogy napi 10-15-szöri gáztávozás még normális, efölött betegségre utalhat.
Ha olyan helyre megyek, ahol nem szeretném ilyen formában elereszteni magam, nyilván kerülöm az olyan ételeket meg a stresszt, de otthon kicsit más, viszont otthon se rendezek versenyt ebből, mert ez nem poén, csak hozzátartozik az emésztőrendszer normális működéséhez.
Ha kijön, kijön, nem zavartatom magam, ő se, nem érdekel minket egymás közt ez. Versenyt nem tartunk, de nem fogunk menekülni egymás elől, ha kell. (ciki is, ha az ember a saját párja elől menekül és ilyen emberi dolog miatt nem meri magát elengedni)
Lehet lepontozni. :) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!