Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy gond ha meg...

Nagyon nagy gond ha meg akarom verni unokatesómat?

Figyelt kérdés

Csak azért mert ő 8 én meg 16 de egyszerűen annyira idegesítő, folyamatosan megveri unokahugomat aki meg 11 éves de nem üt vissza... Nem tudom miért nem.... most is folyamatosan piszkájja unokahugomat azzal hogy nem hagyja tv-t nézni, de csak azér csinálja hogy vmi kicsi kis fájdalmat okozzon neki unokahugom hogy mehessen keresztanyámhoz panaszkodni... Normális ez? vagy jogos ha megütöm?

Mellesleg itt laknak velünk szal szinte testvéreim és tudom hogy ez mindenapos dolog...

2010. szept. 27. 20:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Funk akkor rajzolj neki, ha ez boldoggá teszi :) Nálunk a Cartoon Networkos mesealakok a menők meg a Hannah Montana. Kár, hogy egy egyenes vonalat sem tudok húzni :)
2010. szept. 27. 21:34
 22/31 A kérdező kommentje:
21:30: nálunk ez kb másfél éve így megy, jó nem mondom hogy minden eggyes nap de maximum 3-4 nap csend volt aztán megint 2-3 hét vinnyogás... mellesleg a saját anyámnak már montam hogy sztem itt van vmi de keresztanyám senkire se hallgat...
2010. szept. 27. 21:34
 23/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, lehet, hogy tényleg beteg az a kisfiú és ezért nem csinál úgymond semmit keresztanyukád.

Szerintem ha elkezdi szekálni megint akkor tereld el a kisfiú figyelmét, rajzolj neki, vagy valamit, amivel szeret játszani.

2010. szept. 27. 21:36
 24/31 Funktasztikus ***** válasza:
rajzoltam neki de elsöre nem tetszett neki másodikra meg hogy a farkára miért rajzoltam ilyen kis bizbact:)de a végén a másodikat efogadtaxD engem isfeltudnak huzni nehoyg azt hidd csak ezekböl 2 van:)
 25/31 A kérdező kommentje:
21:33: nem tom mér nem védi meg magát, lehet hogy tuggya hogy erősebb és hogy ha egyszer odaüt akkor az igen erősen fog neki fájni vagy a franctuggya, igazi vérszerinte testvérem még nem volt szal nem tudom
 26/31 anonim ***** válasza:

S.V

Nem kell félteni a gyereket,hogy figyelem hiányos meg minden,egyszerűen neveletlen és talán tényleg hülye.Így is úgy is egy két pofon és megtanulja hol a helye.Tesóm is ilyen volt,nem is lett belőle ember...

2010. szept. 27. 21:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Én aláírom azt, hogy egy két jól időzített pofonnak helye van, de az a pofon szülői pofon. Most komolyan egy unokatestvér pofonja hogy hatna nevelően? Ha egy olyantól kapja akihez erősen kötődik, tisztel, az más.
2010. szept. 27. 21:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Az a gyerek piszkosul el van rontva. De mi a fenének szülte meg az anyja, ha nem törődik vele. Nálunk ilyen nem volt, én nem ismerem ezt a dolgot. Vérszemet kapott, neveletlen az a baja és kész. Te pedig ha nem bírod idegekkel verjél a seggére de jó nagyot. Szerintem keresztanyuddal el kellene beszélgetned, megkéne kérdezned, a gyerek valóban beteg, vagy ennyire rosz?
2010. szept. 27. 21:44
 29/31 anonim ***** válasza:
Esetleg ha van egy helyiség, ahol semmiben sem tehet kárt, oda bezárhatnád, hogy kidühöngje magát.
2010. szept. 27. 21:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát én biztos adnék neki 1 nyakast!
2010. szept. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!