Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megaláztak. Hogyan kezelhetem...

Megaláztak. Hogyan kezelhetem jól ezt a helyzetet? Tanácsot és véleményt szeretnék kérni.

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt volt egy "afférom" egy iskolai tanárommal. A tanár - diák viszonynál "mélyebbet" ő kezdeményezte, néhány hónapon keresztül elég gyakan "enyelgett" velem (nem jut eszembe szebb szó ennek a kifejezésére, biztosan el tudjátok képzelni). Engem aztán később, a köv. félévben kezdett igazán érdekelni, ekkor tettem egy elég határozott lépést felé, élőben ( nem mondom, hogy szerelmet vallottam volna, de tettem egy nagyobb lépést) - ő egyébként ekkoriban már nem tett semmit, én meg korábban nem nagyon reagáltam.

A "közeledéemre" semlegesen, kitérően reagált , így nem hoztam aztán többet szóba a dolgot. Elmaradtak a "rendszeres" flörtölések részéről, viszont alkalmanként

mégis vissza-visszatértek , így aztán már nem tudtam , mit gondljak. Három hónapig ment ez az állapot és mivel közelett a vizsgaidőszak, és a flörtölések , ill .egyéb széptevések mégis megvoltamk részéről , így nem tudtam, hogy tegyek, szerettem volna vagy balra vagy jobbra lépni

ebből a számoma rossz helyzetből ( a széptevései között volt olyan, aminél azt gondoltam, hogy csak az egója miatt csinálja, mert élvezte, hogy "becserkészhetett", de olyan is , amit nagyon őszintének tartottam, és tartok).

Emiatt fogtam magam és mivel már élőben nem találkoztunk abban a félévben , e-mailben megírtam neki. Volt két levélváltásunk (2-2 levél, miután az első levelemre azt írta vissza "nem értem hogy miről beszélsz " , szóval a 2 levéllel meg a pár hónappal korábbi lépésemmel együtt mondhatjuk, hogy 3-szor tettem lépést felé) de mindkétszer kitérő választ adott. én ezitán nem oglalkoztam vele férfiként. A követkző félévben is tanított még, de akkor már nem érdekelt iylen szempontból, meg közben találkozgattam vaalki mással is, ugyanakkor kb 4 alkalommal még beszéltünk e-mailben , ezeket én kezdeméyeztem, baráti hangnemben, de a tanulmányaimmal kapcsoaltban, semmilyen líraibb megjegyzés nem volt bennük. Még annyit hozzátennék az úr "gerincességéhez", hogy párszor ebben a félévben is próbált kikezdeni velem ( nem sok, 2-3 alkalom volt , sőt , oylan is, hogy beszólt! nekem minden ok nélkül, pedig nem is ismerjük egymást tulképpen). Mindegy is , ezekre már legyintettem magamban, nem tudom, miért okozhatott neki örömet .

Most pár év után azt kapom a nőjétől vissza (szétkürtölte a baráti körömben ) - mert azt elfelejtettem omndani, hogy utólag kiderült, neki végig volt nője - hogy én szerelmes voltam a pasijába és rá akartam mászni és ráakaszkodtam...stb.

Gondolom, megmtatta neki azt a két levelet, meg a többit, ami ugyan semleges témájú volt, de baráti hangvételű és gondolom, akár ezekb is belemagyarázhatta, hogy ráakaszkodhattam.

nnekem ez az egész nagyon rosszul esik, én nem kezdtem ki vele soha ( ő velem élőben több tucatszor ...) és én voltam az, aki vette a bátorságot és elé állt azzal, hogy "kíváncsi vagyok rá", pedig én tényleg elég tartózkodó vagyok magánemberként, nehezen veszem rá magam iylenekre (többet ilyet nem is csinálok, tanultam belőle ..) és úgy állította be a helyzetet, hogy én rácsimpaszkodtam.

Ami a dolgot még szánalmasabbá teszi : azóta is összefutunk néha és mindig normálisan viselkedik és köszön. A szemembe nem volt gerince vállalni, de a hátam mögött ilyeneket csinál.

Hogyan bizonyíthatnám az igazamat vagy mit kellene tennem 8azn kívül, hogy igyekszem az egésszel nem foglalkozni)?

2010. szept. 27. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyébként pont emiatt esik ez az egész nekem nagyon rosszul.

Sajnos a férfiak iylenek. Nem szeretnk pl. e-mai lírni se - meg másképp kitárulkozóak, mint a nők és a nők esetében ilyenkkel sokkal jobban vissza lehet élni. Egyébként úgy tudom, valani azért kiderült abból i, hogy az ő füle mögött is vaj van, de mivel ennek írásso nyoma nincs ki tudja hogy színezte át ..

A vicces az, hogy van 1-2 egytemi tanár barátja, akik tudtak arról is, hogy felém közeledett, de most meg nagyban hallgatnak. Amúgy még oda járok :(

Köszi a biztatást mindenkinek !

2010. szept. 28. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
De mit jelent, hogy feled kozeledett? Nem lehet, hogy te ertetted felre a kedveskedeset? Attol, hogy vki beszelget egy lannyal, meg nem akarja lefektetni, lehet, hogy egyszeruen szimpatikus voltal neki...en azert kivancsi lennek, hogy hogy flortolt, mert addig ennek se fule, se farka. Olyan egyoldalu a sztori, nem tudjuk, hogy a masik felben mi jatszodott le, te sem igazan tudod, szoval lehet, hogy nem kellene elitelned es bosszankodnod, mert te is belementel ebbe, te irtad az emaileket. Tudod, az igazsag szokott fajni. Ezen gondolkodj el.
2010. szept. 28. 15:50
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, már az előző kommentedben is írtad, hogy én is félreérthettem.Azért nem szeretném részletezni, meg helyzeteket leírni, mert nem szeretném felismerhetővé tenni a történetet.

Engem inkább az érdekelne, miért takarózik most mögém a pasi és miért köszön és viselkedik normálisan azóta is , bármikor találkozunk és miért csak a hátam mögött ilyen "őszinte és korrekt", mint Pilátus, aki mossa kezeit.

én egyébként más tanáraimmail is szoktam baráti hangon levelezni, mégse fordította ellenem egyik se, csak ő.

2010. szept. 28. 16:00
 14/17 A kérdező kommentje:

A másik fél oldalát meg sajnos azért nem olvashatjuk, mert épp az a bajom, hogy rámkente az egészet, így nyilván itt a gyik-en se tenne másként.

Meg persze ha nem lennének meg a levelek, lehet én se vállalnám be, az emberek ált. így működnek..

2010. szept. 28. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:

MA 15:50

Tudod, nem csak az igazság szokott fájni, hanem az igazságtalanság is.

Gondolom rajtam kívül többen is vannak ezzel így...

2010. szept. 28. 21:04
 16/17 A kérdező kommentje:

De amúgy már nem azért mondom egy olyan ember, akinek nincs vaj a füle mögött, az nem mond iylet repetitív módon, hogy azt se tudom miről beszélsz, hanem MEGOLDja a kérdést, megbeszélésssel. Érted..

Egész egyszerűen kihasználta, hogy egyszer megnyíltam és meg akartam oldani a helyzetet (ha nem lett volna rá okom az első , szóbeli lépésemet követően, hogy megtegyem, mert semmi okot nem adott volna rá azután, nyilván nem tettem volna.)

Nagyon sz.r, amikor

te akarsz felnőttesebben és korrektül viszonyulni a másikhoz, aki amúgy is fölötted áll hierarchiában és lebagózza rá a fejed , aztán - egyfajta szenvedéylbetegségként- továbbra is szórakázik valakivel és végül egy libusnak álcáz téged a múltjából.

Egy tanár -diák kapcsolatban alapból is a tanár választ valhol, hisz te ülsz a tömegben, te vagy az alárendelt, nem te fogod őt megnyermi magadnak. Szerintem.. Az én esetem legalábbis ilyen, mert tényleg elég tartózkodó ember vagyok. Akkoriban utólag alig tudtam megbocsátani magamnak ezeket a lépéseket is és most szétkürtölik a szeméyles leveleimet, mondataimat :(

Ráadásul az a későbbi 4 levélváltás pont azért történt, mert nem éreztem cikinek, hogy beszéljek vele, épp azért, mert nem érdekelt már férfiként.

2010. szept. 28. 22:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Ja, és ha rám akaszkodna valaki, én nem enylegnék vele alkalmanként.. én sose éreztem, hogy púp lennék a hátán, sőt ...

Nagyon szomorú vagyok. Ilyen az élet, sajna tényleg át lehet színezni utólag egy történetet úgy, hogy mi Pilátusénrt kerüljünk ki belőle.

2010. szept. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!